Du læser nu
JetRag

JetRag

JetRag

JetRag

JetRag

JetRag
… wooooow – har aldrig nogensinde været et sted som Jet Rag. På min vintagetur forleden nåede jeg ikke længere end til butikkerne på Melrose Ave. Men idag var vi alligevel i området og drønede derfor forbi 825 N La Brea i West Hollywood. Halløj. Helt ubeskrivelige mængder af tøj.. Og sko.. Og tasker.. Og jeg ved ikke hvad.. Næsten så meget, at det blev uoverskueligt – men primært fordi tøjet hang så tæt på bøjlerne, at man ikke kunne rykke på det og se nærmere på de enkelte stykker. Lidt irriterende. Man er vel convenience-orienteret..

Went to JetRag for the first time today and it was pretty awesome – think we spend like 2 hours just flipping through stuff… my partner in crime was kept occupied with thousands (litterally) black band tees whilst I could enjoy myself in piles of military jackets, boots, knits, shirts and… so much more.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top