Du læser nu
Confusing

Confusing

Confusing

Confusing

Confusing

… har totalt vejrforvirring (og har totalt tralvt – ha! what else is new?!).. det ene øjeblik skinner solen og det næste regner det.. meh!! Blev vækket i nat af at regnen piskede på min rude… Tsk… Helt ærligt.. vil I forresten gerne have ‘Dagens’ i større format? Jeg er selv i syv sind – jeg kan nemlig godt lide, at man kan se hele outfittet uden at skulle scrolle.. men ved ikke om det bliver for småt?? Hvad synes I??

LA weather is majorly confusing today – it’s sunny and rainy… at the same time.. meh!?

 Kommentarer (21)
 • Det er en af de mest fantastiske jakker jeg har set!
  Hvor er den fra?
  Du har nok købt den i LA, men kan den købes online? 🙂

 • Jeg synes billedstørrelsen er helt perfekt! dog ville det måske være rart hvis du også tog nogle shots lidt tættere på, så man kan se detajler. Bare når du har tid, selvfølgelig 🙂

  Keep up the good work!

 • Coolio! Så holder vi fast ved den her størrelse – det virker til, at det fungerer meget godt. Og som én af jer nævner, så må jeg bare blive lidt bedre til at tage nogle detaljebilleder:)

  Guld.log: du er så hormonpræget af den graviditet.. ta’ en kiks.. 😉 😉 😉 Ej – jeg driller. You’ve got maaaaail, sweets.

  Julie’Kristine: well – det er jo jer, der skal sidde og kigge på det, så self er det jer, der skal have medinflydelse på hvordan det fungerer bedst:) Hvis man kunne ville jeg spørge jer om alt – men det et panel på 35.000 er måske lige overdrevet nok, så vi har forsøgt at følge hvad vi selv synes er fedt på blogs; store billeder, rene linjer, sort/hvidt, tydelig markering af hvornår en blogger svarer, nem adgang til facebook+bloglovin’ og al den slags. Det er helt klart en learning process og vi kommer helt 100 til at ændre ting og sager undervejs, som vi bliver klogere – så derfor er jeres feedback super vigtig. Layoutet er til jer. Det er jer der skal bruge det, men samtidig skal det have vores personlighed i det. Balancegang:)

 • Hej yndlingsblogger (Ok I er tre, der deler pladsen)

  HELT klart det her format, jeg gider sjældent scrolle. Så hellere mindre end større, end det du har nu.

  Tillykke med samarbejdet (I øvrigt med en anden af mine yndlingsblogs)

  Vis gerne mere LA, jeg må derover næste år
  – og godt at have dig tilbage

 • Ih, det ser fancy ud, det der Looklab! Godt klaret 🙂

  Jeg er enig med dig og de fleste andre i, at det fungerer bedst, når man kan se hele outfittet uden at scrolle. Jeg synes umiddelbart ikke, at det bliver for småt. Desuden er I modebloggere så gode til de der close-up billeder af interessante detaljer (som altid går helt galt for mig, når jeg selv prøver…), så mon ikke det går?

 • Jeg synes helt klart dette format er optimalt. Det er ikke så fedt at skulle scrolle en masse for at se et billede i fuld format 🙂 Din taske er virkelig smuk!! Jeg er på opsparing til daybag i grå. De laver de flotteste ting.
  Fine nye rammer I har fået jer her i øvrigt!

 • Synes det ville være synd at ændre størrelsen, er nemlig enig med dig; det er bedst når man kan se hele outfittet på én og samme gang:)

 • Som det er nu hvor man ikke skal scrolle for at se det hele – synes det irriterer hvis man skal scrolle, for det ødelægger helhedsudtrykket.

  Og tillykke med det nye “hjem”.

 • Kan også klart bedst lide denne billede størrelse:) rart at man ikke skal scrolle, for at se fine dig. Meen er nu lidt ærgerlig over at se, at jeg er forsvundet fra jeres blogroll, hvor jeg ellers var tidligere – hos du og Lotte i hvert fald:( Æv.

 • Billedernes nuværende størrelse er perfect… 🙂

  Og ja – jeg tilslutter mig kommentaren om, at Looklab ikke funker med Bloglovin. Der vises ikke billeder i indlæg-oversigten derinde og indlægene er noget forsinkede, når de endelig popper op derinde. Dit indlæg om din nye parka kom f.eks 10 timer forsinket op på min Bloglovin. MEN, det er sikkert bare start problemer med alt det tekniske. Hehe. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top