Parka - Acie

Parka

Parka
Det har været rigtigt sløjt vejr i LA den sidste uge… Æv… Not what I signed up for!! Massere regn, 16 grader og bare grå kedelighed.. Da mine forældre var på besøg for nogle uger siden regnede det også, og min mor bemærkede også, at jeg ikke havde noget ordentligt overtøj (… meget mor-agtigt), der kunne klare regn. Sådan noget med en hætte. Der ikke er lavet af pels eller læder. Pointen blev taget til efterretning, men det er jo LA – og dengang levede jeg stadig i en utopisk forestilling om, at det ikke ville regne mere end 2 dage på et halvt år. Ha! Så da jeg idag faldt over den her parka i H&M slog jeg til – jeg er stadig ikke helt sikker. Men den var rigtigt billig. Og den har en hætte. Så den røg med hjem, så jeg kunne overveje. Men gid vejret dog snart ville blive godt igen… Brr..

The weather’s been awful in LA lately – and all my outerwear doesn’t really cope well with rain (.. fail). So when I saw this thing in H&M for $30 I had to get it.. Not entirely sure if it’s a keeper, now I have some time to think abt it.

3 kommentarer

  • Når man sidder i London hvor der næsten er minus grader lyder det der vejr nu ikke helt skidt, jeg ser i hvert fald stadig frem til at sidde i flyveren på vej til Vegas om en uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top