Sleep - Acie

Sleep

Sleep

…. én af mine venner bemærkede idag, at jeg havde fået sorte rander under øjnene… well… no kidding?! haha…. dog en lidt skræmmende kommentar lige at afslutte en forelæsning med og jeg fik (indrømmet) lidt panik over den.. så nu har jeg lagt mig til rette med adskillige liter vand og bevæbnet mig med afstressende læsning og øjencreme.. Sorte rander be gone!!

One of my friends commented that I’d gotten dark circles under my eyes… I knew that… But… Eiiiw… Hadn’t realized the rest of the world could see them as well.. Apparently even my concealer has given up on me now… So I’m now in bed.. Early.. Sort of.. With a book, water and eye creme… Sleep Acie. Sleep.

12 kommentarer

 • Blot til info til de af jer, der er interesseret i bøgerne, kan de købes i en Ebay.com store hos en sælger, der hedder “magic_tree_group” og som sælger i australske $$, men sender fra UK (=ingen afgifter). Jeg har givet omregnet ca 100,- i alt for de to første bøger inkl. porto 🙂
  Christina

 • LA Candy er nummer 1, Sweet Little Lies er nummer 2 og Sugar & Spice er nummer 3. 🙂

  De minder meget om The Hills, men det er jo også hendes eget liv, hun har lavet dem udfra. Så det kan vist kun forventes 😀

 • Eii… de bøger må jeg altså eje.. Har li googlede hende og fandt lidt forskelligt… Kan i fortælle mig hvad 1 og 2 hedder? 🙂 -bare så jeg får fat i de rigtige og i rigtig rækkefølge…
  Og læser du dem på engelsk Acie?

 • har også læst den der bog, hehe (: rigtig god, men jeg synes også at den altså minder liiiidt meget om the hills..
  den her bog er nummer 2 af 3 (;

 • Cool Ditte! Thx!! Og jeg skaaal nok.. Men det er noget bavl det der med tidszoner.. Fy for pyffer da.

  Mette: det skal jeg nok:)

 • Ej vil du ikke lige skrive hvad du synes om bogen, når du har læst den?! Har gået og luret lidt på den, fordi Lauren Conrad er et af mine stilikoner og min yndlingskarakter i The Hills, så kunne være spændende at se om hun også kan skrive. Og den type bøger er gode, når man lige vil slå hjernen lidt fra 🙂

  /Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top