Du læser nu
Sleep

Sleep

Sleep

…. én af mine venner bemærkede idag, at jeg havde fået sorte rander under øjnene… well… no kidding?! haha…. dog en lidt skræmmende kommentar lige at afslutte en forelæsning med og jeg fik (indrømmet) lidt panik over den.. så nu har jeg lagt mig til rette med adskillige liter vand og bevæbnet mig med afstressende læsning og øjencreme.. Sorte rander be gone!!

One of my friends commented that I’d gotten dark circles under my eyes… I knew that… But… Eiiiw… Hadn’t realized the rest of the world could see them as well.. Apparently even my concealer has given up on me now… So I’m now in bed.. Early.. Sort of.. With a book, water and eye creme… Sleep Acie. Sleep.

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top