Du læser nu
Zara Magazine #2

Zara Magazine #2

Zara Magazine #2

Zara Magazine #2

Zara Magazine #2

Zara imponerer gang på gang… Hele virksomheden egentlig.. Både ud fra et business- og et modeperspektiv… Synes det er SÅ sejt, at en highstreetkæde formår, at give mig samme feel som fx Net-A-Porter (som for mig er blevet meget mere end bare en webshop… de gør det nu også godt).. De her billeder er fra det seneste Zara Magazine, som I kan se mere af HER.

 

I’m continously impressed by ZARA – can’t believe how a highstreet chain gives me the same highend feel like N-a-P (who’s doing a pretty great job as well). These images are from the latest Zara Magazine. See more here!

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top