Du læser nu
Acie x Looklab x Cupcake-booyah!

Acie x Looklab x Cupcake-booyah!

Acie x Looklab x Cupcake-booyah!

Se! Jeg har bagt! Halloween x Looklab x Acie-cupcakes! De blev fortæret i entrepreneurship-klubben idag og jeg fik meget ros.. Hurra! Anledningen er to-foldig; 1. jeg skyldte kage på skolen fordi jeg har søsat en virksomhed (Hej Looklab!) og 2. Trine, Camille, Lotte og jeg er dommere i den kage-konkurrence, der i øjeblikket kører på Dansukker.dk.. Tough job, hva?! 😉 Kan I huske, at jeg på et tidspunkt skrev at jeg gjorde resarch til et cupcake-projekt? Well – dér har I det!

Opskriften på mini-muffins fandt jeg HER og icingen fandt jeg HER. Jeg fik meget ros og er ikke til at skyde igennem på kagefronten – så self er de også blevet uploadet til den der (meget farvestråelnde) DanSukker-kampagne vi har kørende. Og hvis ikke det var fordi jeg selv sad i juryen og skulle bestemme, hvem der skal vinde lidt lækre gavekort, så var jeg sikker på at jeg vandt. Men der er vist noget med inhabilitet vi lige må tage højde for. Mon de andre kan bestikkes!? Anyways – synes det kunne være sjovt, hvis I var nogle der gad deltage. Hvad med Emily? Eller Nana? Eller Line-Sofie? Eller Pernille? Eller Sofie? Eller Maria? I er jo bagværks-champs – rene sværvægtere på kagefronten, og som altid er det da sjovere at kunne “belønne” nogle der tager del i bloguniverset – som bloggere eller læsere:) Alle der har lyst til at deltage kan gøre det HER indtil d. 31. oktober – hvorefter vi vælger 3 vindere af gavekort til gavekort.dk 🙂

I’ve been baking cupcakes! Wuhuu! Halloween cupcakes – I’m very proud of how they turned out.. Really didn’t have too high expectations to my own cupcake-baking-abilities, but it wasn’t hard at all!! Yiippiiiee!

 Kommentarer (23)
 • Med sådan en “pose” med en metal-dut på enden med sådan nogle hakker i… haha.. frygtelig beskrivelse; men sådan en pose, som man ligesom trykker icingen ud af..

 • Jeg blandet mig ALDRIG men nu må folk tage sig sammen. Stop med at læse hvis det er et problem. Bloggen har været på hold en gang, og vi er flere der ikke ønsker det sker igen 🙂

  Når det er sagt vil jeg gerne høre hvordan du har “formet” icingen på den måde?

 • Z: oj, det virker næsten som om du forsøger at piske en stemning op??

  Ad 1: nej – det var ikke sarkastisk. Jeg er ALDRIG sarkastisk – det har jeg lært hjemmefra er uopdragent. Var jeg ironisk? Tjek – det kan du bide spids på. Og det er jeg ofte – men det er jeg vist dårligt ene dansker om:)

  Ad2: Du skriver at jeg “fejer al kritik væk” – altså må du være enig i at Charlotte’s kommentar var kritisk og antages derfor også at være uforstående overfor, at hun selv skriver at den ikke er – netop – kritisk?? Eller modsiger du dig selv?? Jeg har intet problem med at folk skriver kritiske kommentarer – det kan være helt befriende. Men jeg har et problem ved at folk ikke vil stå ved dem – at man lige tillægger “det her er ikke kritisk” eller skriver dem under et andet navn, end det de ellers bruger til at kommentere.. Det er ikke fair – hvis man vil rette kritik mod noget, der er skrevet i bedste mening og for hyggens skyld, så må man i det mindste kunne stå ved det.. Der er aldrig nogen der poster indlæg for at genere nogen (.. måske bortset lige fra hende der Kissie) – alle indlæg bliver skrevet i god mening, for at dele og for at skabe en dialog. Og så synes jeg altså, at det er enormt frækt, at folk (dette er en generel kommentar og refererer ikke til Charlottes kommentar at all) ikke er blege for at sable fremmede mennesker ned på skrift, for noget der kun er ment som et hyggeligt indslag i andres hverdag. Det svarer lidt til at sende anonym hadepost til den frivillige julemand på det lokale børnehjem (uden sammenligning iøvrigt). Eller stille sig op og sige “det her er ikke negativt – men hvor blev jeg træt af at se dig”. For real?? Ej.. Self træder vi bloggere også forkert engang imellem – formulerer os uheldigt eller på en måde, der kan misforståes. Men vi er helt almindelige mennesker, så skal der ikke være plads til det i blogmediet? Og jeg havde gladeligt skrevet “fair nok Charlotte – kan godt se, at det kan misforståes. Sorry!”, hvis jeg ikke dybest set og helt oprigtigt mente, at hun havde overset nogle ret vigtige sætninger i indlægget. Og derfor totalt havde misforstået budskabet. Men det må man ikke skrive?? Det er bare “nod and smile”? Nope – ikke her hos mig. Så går der alt for meget “the customer’s always right” i det, og vil jeg simpelthen ikke byde jer. Sådan vil jeg aldrig nogensinde betragte jer.

  Ad3: Du kender mig vist dårligt godt nok til at kunne udtale dig noget om hverken min holdning (til hvad?) og attitude – men jeg kan forvisse dig, at jeg stadig er den samme. Og min attitude til blogmediet er stadig det samme – så måske, det er dig, der har forandret dig? Og ikke længere synes blogmediet er noget for dig? Fred være med det – det står dig jo helt frit for, at trykke på det lille røde kryds oppe i hjørnet og finde noget bedre, at bruge din lørdag aften på:)

  Jeg vil lade den ligge her – god søndag:)

 • Mener du følgende eller er det et delvist mislykket forsøg på sarkasme: “…Jeg fik meget ros og er ikke til at skyde igennem på kagefronten …[blabla]… så var jeg sikker på at jeg vandt.”?

  Og det der angående surt opstød – jeg synes overhovedet ikke, at afsenderen virkede sur. “Stå ved, at du er sur…” Hvorfor skal du absolut pådutte hende en sindstilstand, hun netop har sagt sig fri for?

  Nej – jeg er hverken sur eller retter en personlig hetz mod dig – jeg synes bare, at din holdning og attitude har ændret sig. Muligvis er jeg blot en smule træt af, at blogmediet efterhånden fejer alt kritik væk for ikke at skade deres eget ego…

 • Thx ladies!!! 🙂 Kagebager-Acie!! wuhu!!

  Litzy: ehm.. altså – jeg tror det:( Det var noget orange farve jeg fandt i kagedekorations-afdelingen i Ralph’s. Sammen med bogstaverne. Men orange frugtfarve burde vel virke??

  Charlotte: det er helt fair, at du deler din mening:) Men nu får du lige svar på tiltale – for det første er jeg simpelthen så træt af, at folk konsekvent ikke kan sende et surt opstød afsted uden at skrive “det her er ikke et surt opstød/personligt/kritik/negativt”. Stå ved, at du er sur – det andet er decideret fejt og kun et forsøg på at trække i land, før du overhovedet kommer igang. Dernæst – jeg forstår udemærket, hvad du skriver, men det generer mig, at hver af dine anker direkte er “modbevist” i kommentaren – jeg opfordrer ikke kun bloggere til at deltage. Jeg opfordrer bloggere OG læsere – men det er unægteligt lidt svært, at linke til nogen, der ikke har en blog, så i sagens natur kan man ikke det. Selvom jeg direkte skriver at “det kunne da bare være meget sjovt med nogle fra blogsfæren; læsere eller bloggere:)”. Og samtidig skriver jeg: “Dermed self ikke sagt, at de “andre” er at disadvantage (repræsentanter fra Dansukker sidder jo også i juryen)”. Sidst men ikke mindst – jeg kender ikke ret mange fra den danske blogsfære og er ikke ‘veninder’ med mere end en håndfuld – den eneste jeg nogensinde har mødt af de nævnte er Maria; jeg bor i udlandet og har gjort det ret længe efterhånden, så derfor render jeg ikke lige ind i folk til events. Men synes jeg, at man skal linke til nogen, hvis man nævner deres navn eller skriver et indlæg med tydelig inspiration fra deres blog? Ja – det er common decency. Men gør jeg det samme, når jeg nævner Garance Doré? Eller Elin Kling? Ja! Er jeg veninder med dem? Ej, det ville nok være en overdrivelse:) Jeg ved godt, at der andre steder i blogland er folk der ses rigtigt meget og måske kan virke ret interne, fordi de altid går til de samme events – men jeg synes så ikke, at nogle af pigerne her på Looklab tilhører den gruppe. Så altså – nu fik du lige et surt opstød tilbage. Det er så træls at få skældud for noget man aldrig har skrevet – at folk skælder ud for noget de selv har misforstået..

 • Hej Acie. Tag ikke denne kommentar som et surt opstød/kritik/andet negativt, for det er det ikke, og jeg hader selv at læse andre folks sure og negative kommentarer på diverse blogs.
  Men, hvor blev jeg træt af at læse din kommentar: ” ..som altid er det da sjovere at kunne “belønne” nogle der tager del i bloguniverset..”
  Noget af det jeg til tider irriteres af ved de danske modeblogs, er at det virker så fandens internt. At man altid linker til hinanden, poster ting man har fundet hos hinanden, og bare i det hele taget virker som en stor, sukkersød venindeflok. Selvfølgelig skal de bloggere der er gode til at bage – og som jeg også selv beundrer for deres bagværk, ikke lade være med at stille op fordi de er bloggere, men stille op hvis de har lyst, og derefter bedømmes på lige for med alle andre der stiller op i den der bagekonkurrende. Som du skriver det, synes jeg det lyder som om du opfordrer dem til at stille op, fordi du så kan få lov til at belønne en af “veninderne”, og at du dermed implicit fortæller dem at de har en fordel fordi de er bloggere og du kender dem.
  Jeg ved godt det sikkert ikke er det du mener, jeg bryder mig bare slet, slet ikke om måden det er skrevet på.

 • Wow, er virkelig misundelig på din flotte frosting, der er lang tykkere og finere end min lettere smattede version. Men hmm, jo måske skulle man da deltage og holde blogger-fanen højt. Om ikke andet så får man jo bagt sig et hav af kager, som man kan dele med venner og familie – og sig selv, hæ hæ

 • Hvis du sender nogle mod Aa, så kan vi snakke om det, jeg kan jo ikke stemme på noget jeg ikke har smagt, ahem 😉 Hint til alle, ha ha 😀

 • Thesen: Tro mig – we have!!! Hahahahaha…. Hvis det er nogen trøst, så er det fordi kampagnen er udviklet i Sverige, men for satan det er irriterende! Vi håber, at de sender os nogle nye på mandag:)

  Guapizimo: ja, altså… meningen er jo, at vi skal inspirere hianden til at forsøge at bage… og så er det da sjovere, at se at “virkelige mennesker” bager – istedet for en ansigtsløs kage. Gir’ det mening. Altså, man ved jo ikke om de andre er professionelle kagebagere?! Men derimod ved I jo, at jeg ihvertfald ikke er det (omend jeg stærkt overvejer et karriereskift efter denne bagesucces).. Og så er det måske lidt lettere at forholde sig til?! Don’t know:) Dermed self ikke sagt, at de “andre” er at disadvantage (repræsentanter fra Dansukker sidder jo også i juryen) – men det kunne da bare være meget sjovt med nogle fra blogsfæren; læsere eller bloggere:)

 • Næææh hvor er de fine Acie!! Meget halloween-agtige! 🙂

  Mht. konkurrencen så er der godt nok nogle pimpede bidrag med allerede, men du har ret, det kunne være sjovt hvis der var bloggere blandt deltagerne!

 • Fantastiske kager 🙂 Og tillykke med virksomheden…

  Men kunne I ikke lige hinte til Dansukker om den fatale stavefejl i “banneret”? Det gør ondt i min hjerne hver gang jeg læser ordet “vinner” *S*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top