Du læser nu
Love Moschino X Garance Doré

Love Moschino X Garance Doré

Love Moschino X Garance Doré

Én af mine yndlings Streetstyle-fotografer er Garance Doré. Hun er så fin og fransk – og så har hun en fantastisk evne til at opbygge et helt lille fransk univers omkring sig. Hendes blog emmer næsten af nybagte croissants og lavendel.. Mhmm… Anyways – hun har skudt den her kampagne for Love Moschino. Jeg er altid vild med Moschino’s kampagner (se også HER) og synes det er rigtig sejt, at de bruger en fotograf som Garance.. Yes.

One of my most fave streetstyle photographers, Garance Doré, did this add campaign for Love Moschino.. I think it’s so cool that Moschino are giving someone like Garance the chance to do a campaign.Yeah. High five!

 Kommentar (1)
  • Hun er også en af mine yndlings! Og så kan jeg ikke lade være med at synes det er nuttet, når hende og Scott laver posts om hinanden 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top