Du læser nu
Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

…. Lørdagsshopping! Er på vej ud og mødes med en veninde, som jeg har lovet, at hjælpe med at finde en kjole. Meget hyggeligt:) Og nu forsøgte jeg, at lytte lidt til jeres kommentarer mht billedstørrelsenog lidt forskellige “afstande”… Hope it works:) Og så er mine Frye-boots kommet; lægger et bedre billede op senere… Eller… Imorgen bliver det vel – det er jo sent hos jer nu:)

 

On my way out for a round of shopping with a friend – we need to find her a dress for an upcoming event.. I like Saturdays:)

 Kommentarer (4)
  • Marie: Hmm… Nej – jeg har faktisk aldrig købt noget lige der, men jeg har altid kun hørt gode ting om servicen. Generelt synes jeg, at de store “internationale” (fx shopbop, NAP, MyWardrobe og Luisa Via Roma) yder rigtigt lækker service. Man modtager tingene hurtigt og lækkert pakket ind!

  • Fed vest 🙂 Hvor er den fra? Kan ikke huske om du har skrevet det tidligere på bloggen. Har du sikkert 🙂

    Kh’s

  • Du nævnte Net-a-porter i et af dine tidligere indlæg, og vil lige høre om du har handlet der før?
    Jeg overvejer nemlig at købe en Mulberry pung der fra, og vil meget gerne vide om service und so weiter! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top