Beauty Trends - Acie

Beauty Trends

Beauty Trends

Altså – nu er jeg  jo ingen skønhedsdronning.. Men style.com har lavet en oversigt over de vigtigste skønhedstrends for ss11 og jeg faldt over de her 3 looks som jeg rigtigt godt kan lide. Knaldet læbestift (…. ved jeg nu ikke om jeg tør) og ellers naturlige looks.. Det er muligt, at de to looks til højre appelerer ligeså meget til min dovenskab, som til æstetikken, men hey – it all counts, no!? Derudover var der også masser af midterskilning – en trend, som jeg stadig ikke har varmet 100% op for, fordi jeg er særdeles overbevist om, at midterskilning får mit ansigtsform til at være ubehageligt lig et æg… Og det er træls.

 

Style.com’s done an article on the most dominant beautytrends for ss11 – these are my faves.. Neon lips (uh! daring) and nude faces…

 

 

4 kommentarer

  • Meget fine looks – kan godt lide det der naturlige istedet for overload. Så blir det heller ikke så svært at være trendy 🙂

  • Der er (heldigvis) ingen der tvinger dig til at have midterskilning 😉 I øvrigt synes jeg at det dér med at bestemte skilninger skulle være trendy er noget vrøvl. Det er meget forskelligt hvad der klæder folk, så selvfølgelig holder man sig til den skilning der virker for én

  • Det der med midterskilningen tror jeg er en tilvænningssag.

    Lige i starten synes jeg også at jeg lignede et æggehoved, men nu kunne jeg ikke finde på at have en anden frisure! Spring ud i det, tror det vil se lækkert ud til dit lyse krøllede hår 😀

  • Uha de pink læber er sørme også flotte! Ved dog heller ikke om jeg liige tør 😀 Men hey, her er jo også SIDEskildninger, så helt galt i byen går du da ikke ved at lade være med at have midterskildning 😉
    /Gunilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top