Lunch

 LunchLunch

Søndagens outfit – mødtes med en veninde i Beverly Hills til frokost på Café Urth.. Yum, det var godt! Derudover stod dagen på en masse arbejde og en løbetur i et solrigt, men lidt efterårspræget L.A… Helt ok måde, at spendere sådan en lidt doven søndag på:) Cardien kan nogle af jer måske genkende – woupsie…

My Sunday outfit – met up for lunch in Beverly Hills with an old friend… Great to see her and great food at Café Urth.. Yum!

17 kommentarer

 • Hejsa

  jeg skal bare lige høre om det er mig du svarer el.Malene med den lak hi hi??
  det var bare så jeg ikke lige skriver til sofie:-):-)

  Kh.Marianne

 • Jeg kan desværre ikke huske det, og jeg har efterfølgende givet den til Sofie – måske hun kan opklare det for dig? sofiesblog.looklab.dk 🙂

 • Hejsa

  Må jeg have lov spørge hvad str.du har købt din cardigan i?

  Kh.Marianne

 • Åh så var jeg så heldig at hapse den LÆKRE cardi i min lokale biks 🙂 Og nu ser jeg så lige dine fine negle Acie.. Hvad er det for en lækker grå/blå (?) lak der pryder dine fine pølser? 😀

 • Jeg elsker at det er så enkelt og simpelt outfit og så alligevel utrolig lækkert + at det også virker ret praktisk uden at der går alt for meget fodformet-ecco-sko i den 😉

 • Nej selvfølgelig kunne du da ikke gå forbi.. Hvem havde kunnet det!? 🙂 Ih altså, må spurte ned i min lokale hm-biks..Desværre har den ikke det fede udvalg.. :S

 • Hov forresten – ja, tasken er en oldert og den eneste lille taske jeg har med herover, så I har set den massere af gange:) Det var den jeg hapsede til “Meet your blogger”-event med Friis sidste efterår.

 • Mia: hahahaha – ja, det lyder egentlig sindssygt flot ik?! Har helt vænnet mig til det selv – altså; Beverly Hills, Hollywood, Santa Monica – de er bare forskellige bydele på lige fod med Vesterbro, Nørrebro og Østerbro…

  Malene: jepper! Og hvad skulle jeg så gøre!??! Kunne jo ikke bare gå forbi vel!? 😉

 • “Mødtes med en veninde i Beverly Hills” …. her sidder jeg og har statistik! du drømmer ikke om hvor provokerende det er 😉 har man set den taske før? for den er fin!!

 • Ih ja det kan vi da, det er jo den lækre sag som Charlotte sportede forleden, og som JEG VIL HA’!!! 😀 Har du fundet den i en irl butik over there??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top