Du læser nu
Parka Coats

Parka Coats

Parka Coats

Selvom jeg først var lidt i tvivl om min nye parka, så er jeg faktisk blevet ret glad for den – den er praktisk og den er pæn. De to p’er. Ikke så tit, man faktisk støder ind i dem samtidigt:) Ooog – de er jo over det hele for tiden. Hver highstreet-kæde har næsten sin egen version, så jeg tænkte, at jeg ville vise de pæneste frem, af dem jeg er faldet over:) Nogen af jer derude, der også er med på parkaen? Eller får jeg lov til at lege Søren Ryge med mig selv? 🙂

Some of the parkas I’ve found online – they’re pretty much everywhere, but these are the ones that I like the most… 🙂

 Kommentarer (19)
 • Liva: åhh… men jeg ved jo slet ingenting om at være gravid? eller hvad man gør? 🙁
  Louise: Tak:)
  Lika: TAK for feedback – du har virkelig taget dig tid til at gå på opdagelse! Rigtigt cool:) Det er mig, der har skrevet vores “Om Looklab” og påtager mig derfor alle typo’s og stavefejl. Var også virkelig træt, da jeg skrev det, haha:) Og mærkeligt med dropdown-menuen; hos mig forsvinder den slet ikke, når man har musen på den!?
  Anne-Sofie: kan varmt anbefale nr 3 fra H&M! 🙂

  og godt at høre, at vi er en del, der har taget parkaen til os nu til vinter – vi kan lave en lille Søren Ryge-klub;)

 • Jeg har den første fra H&M og er super glad for den. Købte den for en måned siden og har stort set haft den på hver dag siden. Syne parkas er så lækre og super rare at have på og så passer de bare til alt fra jeans til kjole. 🙂

 • Er 100% på parkaen – fra næste weekend, hænger der en yndig, grøn parka med nitter over brystlommerne fra Topshop på mig 🙂

 • Jeg har også parkaen fra H&M (nr. 3 fra venstre) Den er dejlig varm, OK i regnvejr (testede den i nat) og praktisk med lommer til at have cykelygter, handsker eller nøgle i. Men når det så er sagt så føler jeg meget praktisk og lidt uformlig i den. Så jeg har den helst på, når jeg har kjole eller et eller andet feminimt på, så jeg ikke føler mig alt for “butch” 🙂

 • Nu har jeg luret lidt rundt på siden og synes faktisk det fungerer fint det hele. Og så har jeg tænkt på følgende detaljer og nu håber jeg ikke, at det er alt for skrapt, bedrevidende og sådan, men det er slet ikke hensigten.

  Der er et par fejl i indlægget om looklab (mener jeg det var) til aller sidst (der hvor der står: Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne) men ellers virker det meget professionelt. Jeg kunne dog godt tænke mig en større skrifttype, som flere også har skrevet og så ved jeg ikke om det bare er mig, men når jeg hviler cursoren på bloggers i menuen og venter en smule med at klikke ind på hvem jeg vil læse hos, så forsvinder den der, der folder sig ud rimelig hurtigt. Sorry jeg kender ikke det rette ord for den, men det er kun den med bloggers, på de andre er det ikke så slemt. Det er en anelse irriterende. Måske kunne man også gøre det sådan så, at den blogger, men hviler cursoren på markeres med mørk baggrund for eksempel – lidt mere end den er nu. Nogle gange er jeg ikke sikker på hvem jeg klikker mig ind os. Men ok, det var bare småting. Jeg finder ikke reklamerne irriterende og kan rigtig godt lide, at de er sat helt foroven. Synes i det hele taget vældigt godt om de store billeder og stukturen generelt 🙂

 • Købte den samme parke som dig for en måned siden, og må give dig ret i at den både er praktisk og pæn – og billig for den sags skyld! Jeg bor nærmest i den, og den er nu helt rar nu hvor vinteren er ved at ramme DK 😉
  Men jeg er nu også helt vild med den parka-trend der har spredt sig! Elsker når mode bliver comfy!

 • Jeg har den på billedet fra H&M i sort og er super glad for den til trods for jeg nok er mere casual i tøjstilen ;o)Syns især det er rart, at man kan stramme båndet i taljen, så den kan blive mere figursyet 🙂
  Endnu engang; super blog! Efter en uges efterårsferie var det skønt at læse alle indlæg igennem i nat 🙂

 • Nope du er bestemt ikke alene! 🙂 jeg faldt allerede for en sidste vinter og jeg havde seriøst ikke overlevet den langvarige kulde og sne uden den! (well, overdrivelse fremmer forståelse – but still) 😉

 • Jeg har købt en vintage mili-parka og er altså også med på den. Selvom den er super fed, må jeg dog indrømme, at jeg lige skal vænne mig til den. Jeg kan godt føle at jeg drukner lidt i den og bliver meeeget praktisk, at se på. Jeg er vant til kun, at gå med korte eller små jakker, så det kommer. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at BO i den hele vinteren!

  /Anne

 • Jeg har kastet min kærlighed på Julie Fagerholdts fra Heartmade. Desværre er den fuldstændig umulig at opstøve på nettet nogen steder… 🙁

 • Hehe, det har du nok ret i. 🙂

  Ps. Har efterhånden spurgt næsten alle de gravide bloggere i blogland uden held, men det kunne være fedt og til stor hjælp, hvis du lavede et indlæg for de gravide damer. Jeg har f.eks. svært ved at finde en frakke, som ikke får mig til at ligne Mumi.

 • Altså – jeg tror ikke en parka er det helt rigtige valg, hvis man gerne vil se ladylike ud. De er jo sårn’ lidt Søren Ryge-agtige – og mere til når the ladies dresser down og er casual.. Så noget a la det her: https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/confusing/ .

  Hvis jeg skulle være ladylike på fuld tid, så ville jeg gå efter en camel eller navy coat eller cape – måske man kan finde en med plads til en mave også? 🙂

 • Jeg har tænkt lidt på at anskaffe mig en maternity parka, hvis de findes. Er bare bange for at se for kedelig ud. Hvordan ville du style jakken, hvis du også skulle se lidt lady-like ud?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top