Du læser nu
They’re here!

They’re here!

They're here!

Mine nye Frye biker boots – og jeg er virkelig glad for, at jeg nu ikke længere behøver at trille rundt i ballerinaer eller converse i regnvejr…Wuhu.. Våde poter har aldrig været sejt.. De passer heldigvis helt perfekt; jeg overvejer dog lidt om jeg skal få dem blokket lidt i vristen. Jeg har meget (MEGET!) høj vrist og har derfor generelt svært ved at få støvler på, hvis der ikke er lynlås i. Det går heldigvis med disse – men dog ikke uden lidt as og mas.. Og det duer jo ikke rigtigt, når man er hende, der konsekvent kommer for sent ud af døren;)

My new Frye boots have arrived – and they fit perfectly! Yay! They’re a little snug around my ankles, so they’re a little hard to get on.. But otherwise they’re just perfect!

 Kommentarer (8)
 • Helene: hmm… nej – desværre ikke:(

  CB: TAK for feedback:) Det du nævner, har vi faktisk overhovedet ikke tænkt på – jeg anede egnetlig ikke at det forhold sig sådan.. Heldigvis (?) skriver vi jo sjældent MEGET lange indlæg, så jeg håber, at folks øjne ikke når at blive alt for trætte:)

  Camilla: ehm – ja altså, sådan “udvidet” hos en skomager. Jeg ved ikke om man kan – jeg ved at man med visse lædersko kan få dem blokket i størrelsen, så jeg tænkte, at man msåke også kunne i vristen:) Ved ikke hvad det koster desværre!

  Stine: har lagt et outfit-post op tidligere igår: https://acie.looklab.dk/livet-som-agurk/jeg-bliver-altsa/

 • Super fede 🙂
  Tænkte på om du måske kunne tage et billede af dig selv i fuld figur- så man kan se hvor store/hvor meget de fylder i forhold til resten af kroppen? 🙂 Synes jeg er lidt svært at tyde 🙂

 • Blokket i vristen??
  Jeg har præcis samme problem med støvler og min høje vrist. Men var overbevist om at der ingen muligheder var.. Så jeg undrer mig over hvad det betyder at få dem blokket i vristen? 🙂 og om det er noget der koster en hel eller en halv bondegård.

 • Tillykke med de fine støvler, Acie – og med de flotte nye omgivelser!

  Her er lidt feedback: Det er rigtigt fedt med de store billeder – det betyder dog at der bliver et lidt ærgeligt trade-off i forhold til teksten… Lad mig forsøge at forklare uden det bliver for teknisk. Når vi læser, så følger øjnene faktisk ikke teksten linie for linie – så snart vi begynder at læse flydende, finder øjet selv et par hvilepunkter på linien. Jo længere linier, jo flere hvilepunkter. Det er derfor at man f.eks. har spalter og bøger læses på ‘højkant’ fremfor i ‘landskabsformat’ – det bliver nemlig forstyrrende/trættende for øjet at læse brede linier (tænk på det som en slags syns-whiplash 😉 ).

  Så selvom de store billeder er lækre, går det altså lidt ud over læsbarheden. Jeg vil tro, vi er oppe i tre ‘hvilepunkter’ her. Jeg kan ikke umiddelbart se nogen løsning uden at enten sætte billedbredden lidt ned eller opgiver at få tekst- og billedkant til at flugte, men det er noget I (LookLab) kan tage med i jeres overvejelser.

  Mange søndagshilsener 🙂

 • De er simpelthen så fede! Har du nogle tips til, hvor man kan finde dem billigt på nettet med shipping til DK? Altså udover E-bay.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top