Du læser nu
Acie x Björn Borg x Swedish Exports

Acie x Björn Borg x Swedish Exports

Acie x Björn Borg x Swedish Exports

Ha! Hvis der var én ting her i tilværelsen, jeg aldrig nogensinde regnede med at blive spurgt om, så var det da om jeg ville være  spokesperson for en undertøjskampagne… Men for noget tid siden tikkede der en mail ind i min inbox – Björn Borg syntes jeg var et godt eksempel på en Swedish Export – det handler nemlig om sjov, eventyr og nysgerrighed.. Derfor spurgte de om jeg ville være med til at hoste en konkurrence. Og det ville jeg gerne – lige nu kører Björn Borg en stor international konkurrence. Over hele verden er én blogger valgt til ambassadør for sit hjemland. Jeg er ambassadør for Danmark, Gala Gonzales for Spanien, Chiara “The Blonde Salad” er for Italien, Vanessa “The Haute Pursuit” er det for Canada.. og well.. sådan kunne jeg blive ved:) Vi er mange, der er med (.. og jeg føler, at jeg er i meget fornemt selskab, haha…).. For at være med i konkurrencen skal man uploade et billede af sig selv i sine BBs til Swedish Exports – konkurrencen varer i 5uger, så der er masser af tid til at være opfindsom! Efter de 5 uger vil jeg vælge en dansk vinder – præmien er Björn Borg undertøj til vinderen og 10 af hans/hendes venner!! Udover den danske vinder vælges der også en “international” vinder af BjörnBorg-teamet, som får sin egen vægt i Björn Borg-undertøj – og internt kæmper bloggerne om et eksklusivt ophold på et ishotel i nord-Sverige (inkl transport). Det har jeg fået lov til at kaste i præmiepuljen også – så hvis Danmark vinder, ryger præmien direte videre til én af jer:) Yippiie! Indtil videre er det kun danske drenge, der har deltaget – men det må pigerne da kunne gøre bedre!? Så yes – tjek de andre Swedish Exports ud, deltag i konkurrencen og upload jeres billeder ved at trykke påk knappen nedenfor:)

 

I’m the Danish representative for a new Björn Borg campaign called Swedish Exports -so exciting…

PS: hvem tror jeg har lidt pres over, lige at ligge dér og flagre uden bukser på?! Nu har I så også set dét med! 

 Kommentarer (33)
 • Davs,

  ved du om konkurrencen slutter nu her, eller om det er noget der bliver ved? (altså den del
  med at vinde underbukser i kilovis)

  Hilsner
  Olivader

 • “How about a little game of I’ll show you mine…” er den mest frastødende og irriterende reklame jeg længe har set.

 • Hej Blog.
  Er der nogle der ved hvor man kan finde bjørn borg reklamer?
  Jeg skal lave en reklame analyse, men det er lidt svært at finde gode reklamer.

  Nogen der ved hvilke blade, man kan finde bjørn borg reklamer?

  på forhånd tak.

  Mvh. Anders G

 • Kære Acie,

  Din lille reklame forfølger mig, når jeg læser nyheder i netudgaven af The Telegraph. Kan jeg slippe for dig på nogen måde?

  Mvh

  Liselotte

 • Virkelig fed ide! 🙂

  Når jeg trykker upload, skriver en beskrivelse osv., så trykker jeg på “upload-knappen”, og den opdatere videre. Herfra sker der ingenting? Der er bare en blank, hvid side, og der sker intet? Nogen der ved hvorfor :)? Har det noget med billedets størrelse at gøre?

  Mvh. Jonathan.

 • Håber ikke du fortryder du gjorde det, for det er så sejt. Det er på den afslappede, fine, noble måde.
  Jeg ville ønske jeg havde “nosser” nok til det. 🙂

  Super fine billeder 🙂

 • Ah thx ladies – I er meget søde allesammen… Jeg vil gerne indrømme, at jeg har debatteret meget frem og tilbage… Skulle jeg virkelig gøre det?? Jeg havde også adskillige (og langt mindre afklædte) alternativer i baghånden.. Men! Jeg har tidligere prædiket, at jeg gerne vil bidrage til formidlingen af et mere nuanceret kvindebillede og at der ikke kun er én type ‘krop’ der er rigtig, men at vi allesammen er læks på vores egne måder. Og at det vigtigste er at vi er sunde og lykkelige. Og ikke de komplekser vi nu måtte rende rundt med hver især.. Men hvad er disse ellers noble intentioner værd, hvis de stopper ved egen gadedør? Hvis man råber op om, at alle mennesker er skønne, men iøvrigt ikke vil stå ved egen bagdel, når det kommer til stykket? Så nu fik I den – full on… Hej Acies bagdel, hej verden.. Betragt dette som mit bidrag til… well.. at kvinder får et mere afslappet forhold til såkaldte ‘kropsidealer’. Idealet burde vel bare være, at vi er sunde, glade og raske?

 • Great Acie, sådan havde jeg sg* aldrig regnet med at se dig, men så cool du (tør) og gør det – jeg ville være aaaalt for kylling også selvom man ikke engang kunne se mit ansigt.

 • Som andre har sagt, så havde jeg heller ikke regnet med at se et sådan billede af dig – men mega fedt at du gør det! Thumbs up 🙂 Det ser godt ud.

 • Så pænt af dig at give opholdet videre hvis den danske vinder vinder. Viser tydeligt hvor meget dine læsere betyder for dig.

 • Spændende konkurrence, men jo jeg vil også have lidt pres over at skulle flashe undertøj. Men har lige sendt en tør du-besked til min veninde, hvis hun er klar så opper jeg mig også og så finder vi på et eller andet spas:-)

 • Smukt billede af dig! Virkelig.
  Og hvor er det fint, at du sådan giver din egen præmie videre – det er virkelig stort af dig. 🙂

 • Haha! Totalt chok at komme ind på din blog til sådan et billede. For var der noget, jeg virkelig aldrig troede ville ske på din blog, så var det, at du lagde et undertøjsbillede af dig selv op. Men med det sagt – pissefedt billede til gengæld! Meget sødt og sexet 😉

 • Synes det er virkelig flot og modigt, at du tør stille op til et shoot hvor du viser en del hud – især med tanke på din kropsbygning, der hmmm måske er til den lidt store/maskuline side.

  Big thumbs up!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top