Du læser nu
Cool in camel

Cool in camel

Cool in camel

Okay – jeg går lidt amok i collager lige for tiden… det er bare fordi, det er SÅ meget sjovere, at gøre noget ud af det visuelle, når man er rigtigt glad for sit nye layout. Og bare generelt synes det hele er lidt lækkert:) Det vil man jo ikke spolere!! Så yes – hermed en lille camel-collage… Kappen fra Topshop er faktisk fra maternity-linjen – én af jer bad mig om at huske, at nogle af jer derude jo er gravide.. og at det kunne være rart med lidt styles til jer også.. nu ved jeg jo ikke rigtigt noget om at være gravid (… thank God), for det tætteste jeg nogensinde har været på en graviditet, er at jeg pt er vordende faster til en lille sparketrold (… mhmmmm… suk.. verdens sødeste lille sparketrold.. iihhh… nå – okay.. snap out of it faster festlig.. tjek), men det kvalificerer mig dårligt til at udtale mig om “ventetøj” (… frygteligt udtryk iøvrigt). Ikke destomindre røg denne altså med – jeg synes nemlig at farven var finere på maternity-versionen end på den ‘almindelige’ version. Og det er en kappe – hvor meget forskel er det lige der kan være på pasformen!?

 

So I’m going a little nuts with all my collages these days – I’m just so happy about the new layout (.. it’s been a horrible wait – I’ve known for so long that I’d move to Looklab so fingering around with the old layout seemed pointless), which makes it a lot more fun to spend some time on the overall visual expression:) Anyways – camels! Hep – they’re the new black;)

 Kommentarer (4)
 • Sophie Mathilde: agreed! 🙂

  Gina: ah tak – dejligt, at I kan lide dem. Jeg hygger mig også ret meget, når jeg ilgger og laver dem, selvom det nu tager lidt (for meget) tid, haha.. god overspringshandling.

  Liva: No worries – jeg hører altid, når folk beder om noget. Det er bare ikke altid jeg ved hvordan jeg skal imødekomme det:) I tried!

 • Camel-farven er så mægtig fin! Jeg forstår godt, at du ønsker at gøre noget ekstra ud af det visuelle på din “nye” blog. Ventetiden må ha’ været utålelig. Smukke billeder/collager gør det ikke mindst mere spændende at se på for os læsere. Bliv ved!

  xoxo
  Gina
  http://www.kingdomofgina.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top