Du læser nu
Måndagsbarn

Måndagsbarn

Måndagsbarn

I striber, cape og jeans… tjek.. Men for lige at starte med noget, andet har jeg hørt en lille fugl synge om, at der er noget bøvl med mine indlæg hos Bloglovin’ – at billeder ikke ryger med.. Jeg har sat folk på sagen, så forhåbentligt kommer der en løsning snart:) Nå – men mine mandage er ret rare – en blid start på ugen! Formiddagen går altid med arbejde, for jeg har ikke forelæsning før kl 19.. Og selvom det måske lyder ‘hårdt’, så er det nu meget rart – det er lidt ligesom at have fri uden at have det… Fordi man har hele dagen til at arbejde og ikke bliver ‘afbrudt’ af at skulle til forelæsning.. I like it!

 

Miss Monday – wearing stripes, jeans and a cape… Sort of feel like Mary Poppins, haha..

 Kommentarer (11)
 • Hej Acie!
  Først og fremmest tillykke med looklab, det er rigtig fedt!
  Jeg følger dig på bloglovin, og har ingen problemer med billederne. Dine indlæg kommer dog op flere dage i træk, hvilket jeg synes er ret underligt.. Ved ikke om det er her eller hos bloglovin fejlen ligger, men det skete ikke før looklab.. Bare til info 🙂
  Mvh. Anna

 • Det eneste problem jeg har med bloglovin er, at den pludselig går helt amok og viser 10 indlæg, som jeg har læst for længst – som om den pludselig opdaterer jeres blogs forfra. Og det gælder både dig og Camilles indlæg 🙂

 • Frederikke: ok, weird. Tak for feedback:)
  Caroline: den er fra H&M! Og jeg kigger da ind med det samme:)
  Malsen: yeaah… det fungerer bare bedre til mig sådan:)
  Katrine: som I både og:)
  Linette: tusind tak!
  Britta: Mystiks- men tak!
  Simone: kappen er fra H&M og bæltet er fra MOSCHINO (men det er vintage).. Tak!
  Sara: hvor er det altså bare underligt!

 • Jeg følger selv din blog fra bloglovin’ og jeg har ikke haft nogle problemer med billeder eller noget andet. 🙂

 • Må jeg spørger om hvor den smarte kappe er fra? :3
  ps. ville spørger om du ville tjekke min bog thefashionfrog.blogspot.com?
  Det ville betyde en helt masse :3
  Men kan godt forstå hvis du ikke har tid<3
  Kh. Caroline

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top