Du læser nu
D48

D48

D48

D48

…. eller “Dinner for Eight” om man vil… MBA-programmet på UCLA ligger rigtig høj vægt på entrepreneurship, new business development og media management… Meget Californien – the home of Silicon Valley og Hollywood:) Derfor pusher skolen også mentorprogrammer og out-reach events, hvor de studerende får en chance for at tale med erhvervslivet på den ene eller anden måde. Ét af koncepterne er D48, hvor 8 studerende mødes og spiser middag med en speaker fra ‘den virkelige verden’. I aften var jeg inviteret til sådan en middag – ‘speakeren’ var iværksætteren bag et online videodistribution company, der omsatte for $30M sidste kvartal.. Der blev talt en masse om sociale medier – og især blogging. Ret interessant; og selvom jeg holder særdeles lav profil med dette lille online eventyr, så er det jo absolut et emne, som jeg er fedtet ind i på alle leder og kanter – og som jeg, ikke mindst, brænder rigtigt meget for. Fx var det interessant at høre hvad de gør for at undgå, at deres klienter’s vidoer præsenteres som skjult reklame. Og generelt diskutere blogmediet – hvorfor folk blogger og hvorfor folk følger med.. Det kan godt være ret sjovt, at høre folk udtale sig om, hvorfor de tror at folk blogger – helt ufiltreret, fordi de ikke aner at de sidder og forklarer det for én, der har det helt inde under huden:) Især synes jeg, at det er helt vildt lærerigt – og så var der god mad! Hep!

 

Did this school-event thing tonight – so this is more me as ‘business casual’ than anything else… There’s a time and place for everything:)

 Kommentarer (8)
 • du er så fin og sommerlækker! la-style:) lyder spændende med foredrag, har selv siddet til lignende. gengiv endelig et par pointer, hvis du finder tid og lyst til det:-)

 • HOLD DA HELT OP ACIE! <3
  du er godt nok blevet lækker brownie da!
  imens går vi rundt i Danemark i blæst og kulde og hvor det er fuldstændig mørkt fra kl. 17.00 om eftermiddagen til 09.00 om morgnen.
  og er blege, imens acie studerer og hygger sig lidt i LALA land og er brun!
  fair? måske 😀

 • Det er utroligt sådan en forskel der er på uddannelserne i USA og DK. Her kunne man da aldrig forestille sig at skolen engagerer sig så meget. Kan du ikke på et tidspunkt kommentere lidt på om amerikanernes stil? For de render vel ikke alle sammen rundt som Rumi fra Fashion Toast..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top