Du læser nu
Dream Outfit

Dream Outfit

Dream Outfit

… gad altså godt kunne gå verden imøde i det her outfit idag… Tilsat røde negle og lidt rodet hår. Kan I se det for jer!? Største problem ville dog nok være, at få presset laptop+bøger+mapper ned i en clutch – men hey; detalje! Jeg har lidt travlt for tiden.. eller… “for tiden” as in idag og imorgen.. har en masse deadlines (hej midterms), der falder sammen, så prøver at jonglere gruppearbejder og egne projekter.. phew.. not easy, I tell ya.. nå – back 2 da books.. 🙂

Wouldn’t mind conquering the world in this outfit today – midterms are here, and I’m trying to juggle groupwork(s) and own project. Not easy at all. So my schedule is pretty packed!! 🙂

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top