Du læser nu
Watchalicious

Watchalicious

Watchalicious

Jeg har længe haft et godt øje til det her Triwa ur…. I know – predictable much?! 🙂 Eller – egentlig har jeg et godt øje til maaaaange af farverne… Meeeen – til 1100kr det bliver et julegaveønske, for der er jo trods alt også grænser for hvad SU-finanserne tillader… Synes bare det er rigtig fint. Og meget mig:) Hvis andre er fristede så findes der en forhandler-liste HER!

I’ve been eyeing this TRIWA watch for a while – buuuuut it’ll be a Christmas wish… due to some pretty strict financial restrictions that I’ve recently imposed on myself.. fashion diet.. for sure!

 Kommentarer (7)
  • Elsker mig skriggule Triwa – der er et nummer mindre end det du har billede af her. Købte mit til 798kr og, når man går i sort og gråt fra top til tå er det vildt cool med dette hysteriske gule ur…. Det er i øvrigt også vandtæt… Love it – Love it – Love it

  • Jeg har et ur i grøn, og det kan ikke anbefales. Det er megafedt men det bliver farvet af fx læder, så mit er blevet helt sort fra min læderjakke selvom jeg passede på. Det er altså for dyrt, når sådan noget sker.

  • Havde jeg haft uendelige af penge havde jeg købt sådan et ur, men det har jeg desværre ikke 🙁 uret er super flot, og så har den et eller andet unikt touch som jeg er fuldstædndig vild med!

    Lifebyemilie.blogspot.com

  • Ellers skal du tjekke asos de har nogle flotte ure i den stil som Triwa. Michael Kors har også lavet nogle i stilen der er super klassiske.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top