Du læser nu
Is it?

Is it?

Is it?

Is it?

 .. yes it is! Vintage camel cape til Acie… Weehuu!! Så nu kopierede jeg lige mit eget ønske-outfit fra forleden (efter bedste formåen – med lidt hensyntagen til mængden af stuff, jeg skulle slæbe rundt)… Den sidder rigtigt fint og jeg kan godt lide ‘camel-nuancen’ – jeg synes, at mange af de camel-items jeg er faldet over, har været for gule i nuancen, men den her var lige i øjet. Meget glad ved den!

Yes it is!! A vintage camel cape is now happily hanging in my wardrobe.. Wiiiiiiin!

 Kommentarer (13)
 • Yay – er også rigtigt glad for den. Min mor var også stor fan, og det plejer at være et godt tegn på, at det er noget jeg bliver ved med at være rigtigt glad for på længere sigt:)

  Maria: tusind tak!! Nu har vi været i luften i over en uge og det føles rigtigt godt. Det værste begynder-knas har lagt sig og man er ved at finde sig til rette i nye omgivelser. Er helt vildt glad for at være her og for at det endelig lykkedes. Yay. Det er vel lidt ligesom at bygge sig eget hus – det tager tid og kræfter, men man får det præcis som man vil have det. Og i sidste ende gør det det hele værd. Dét og at man ‘ejer’ sig selv.

  Caroline: thx for heads up! Det der emd at de dukker op igen og igen er fordi de lige har skiftet feed så billederne kom med over. Så det burde være sket for sidste gang nu:)

 • Læks 😀
  ps. ville bare lige fortælle dig at der vist er gået noget galt med hensyn til Looklab og Bloglovin :S
  det er som om at Bloglovin har frosset to af dine posts fast.
  Altså de er læst, men ude i siden, står der stadig at der er to nye indlæg, plus, ret så tit står der at der er 14 nye posts fordi at den viser dem flere gange.
  Når men ville bare lige fortælle dig det 😉

  tak for fed blog.
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Uhh meget misundelse herfra, hvor er en fin – og ja, farven er perfekt, den lidt gullige camel er på ingen måde mig heller :o)

 • Uhhh den er lækker, misundelse fra min side! Har sev haft svært ved at finde en, men jeg synes ligesom dig at de ofte er en forkert farve, og dermed ikke vildt gode til lys skandinavisk hud, men din ser rigtig fin ud! 🙂
  God dag! eller nat?
  – Linette

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top