Du læser nu
Today

Today

Today

… som jeg vist fik nævnt igår, så er der en del deadlines, der lige falder sammen i de her dage, så idag har der ikke været mange øjeblikkes fred og ro… I skrivende stund har klokken netop passeret midnat, og jeg er klar til at lægge et træt hovede på puden – er lige kommet ind ad døren fra dagens sidste møde og er ret overbevist om, at det der tidligere udgjorde hjernekapacitet nu har omdannet sig til grød.. Af den virkelig klistrede slags.. Tidligere fik jeg mig dog lige en lille appelsinjuice på skolen mens jeg ventede på nogle forsinkede gruppemedlemmer – og som I måske kan se er her varmt og sunny.. Niice.. Anyways – når nu jeg ikke selv har noget fantastisk spændende at fortælle, så har I måske lyst til at fortælle hvad I laver idag istedet?? Sende lidt glimt af den virkelige verden til én, der ellers bare skal sidde og stirre i en computerskærm det meste af dagen:) Men hov – i forsøget på at finde et halloween-costume (… åhh – fordømt) på vej hjem mellem to møder, fandt jeg faktisk noget andet, der er pretty amazing.. 2 words; camel + vintage. Will show u l8er:)

 

It’s been a long and busy day – mostly spend in front of various whiteboards and computer screens, trying to finish 3 different projects at once (… easy as pie!)…

 Kommentarer (5)
 • Uha Camel og vintage you say! gad vide hvad det er:)?

  I dag har jeg været ude med en masse jobansøgninger (som jeg også har været de sidste tre måneder!!!) så nu må jeg da snart få held i sprøjten og få et job.
  Ellers sidder jeg med sommerfugle i maven fordi jeg har en pakken med en masse skønne ting i til at lægge nede på posthuset. Glæder mig til at se pakken IRL og lave en lille konkurrence på min blog i morgen! Spændende 🙂

  Håber du får en okay computersumpe dag i LALA-land. – om ikke andet så er det varmt hvor du er! det er da lidt en win.

  BTW hvad med at klæde sig ud som en rigtig scandi med dit lange lyse hår og måske som malkepige eller sådan noget?

 • Glæder mig til at se hvad du har fundet!
  Føler heller ikke at min dag har været skide interessant.. Skole, arbejde også lektier.
  Misunder det gode vejr hos dig, kan informere dig om at det er gråt og regner her i Danmark – konstant!

  -Nanna

 • Jeg har lige været til åbningen af den nye COS i Århus, og kæresten og jeg kom ud med fulde poser! Desuden er jeg ansat der og har første arbejdsdag i morgen, så jeg går og er lidt spændt 🙂
  /Anne

 • Hej! Dagen tilbringes foran min laptop og en masse kloge ord burde være blevet skrevet, men jeg er bange for mange timer nu er fløjet forbi uden det er sket. Vi snakker bacheloropgave og jeg synes den trækker tænder ud. Så er det dejligt jeg kan kigge ind på din blog og mindes mine gode dage i LA. Har du planer til Halloween? For ellers MÅ og SKAL du jo til den store parade på Santa Monica Blvd. Var der selv i 2005 og tilskriver begivenhederne en af mine største oplevelser i LA. Nyd det gode vejr! Mvh Malene, Århus

 • Jeg tror det er lidt med hjerner som med muskler. Når man har trænet rigtig hårdt en dag er man helt flad dagen efter. Men musklerne er begyndt at forstærke sig selv igen og man er blevet en lille smule hurtigere og stærkere 🙂 Så du skal se, grøden bliver en superhjerne med tiden.

  I Danmark (hovedstaden) regner det og man kan ikke se den fine blå himmel der må være deroppe. Mit Halloween kostume hænger derhjemme og venter på at blive brugt på lørdag. Børnene skal til Halloween i morgen, og datteren har besluttet at hun vil være Malavia (Maleficent), så kappesyning er i gang 🙂

  Håber du nyder dagen i LALA-land, trods deadlines og travlhed.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top