Visit California – ACIE
Today

Visit California

 

… om en uge lander der noget blødt og velkendt på min dørmåtte.. jeg får besøg hjemme fra Skandiland og det glæder jeg mig ret meget til.. På programmet står der roadtrip, grin og eventyr – weeehu… Så jeg bliver så glad, når den her reklame triller henover min fjernsynsskærm – good times to come! Californien er altså ikke noget dumt sted at bo:)

 

I’ve pretty much fallen in love with California – but check out this video.. Pretty hard not to, right!?

5 kommentarer

 • Ihh jeg vil tilbage… var der i 2008 og vil så gerne tilbage lige nu hvor det er gråt og regner i DK… Nyd det lidt der over for alle os andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den virkede overhovedet ikke på mig, men jeg er så heller ikke California-typen at all 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • would like to go there, cute commercial.

  http://simplechristel.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Som snart færdiguddannet cand.merc i kommunikation, kan jeg kun sige at det er en super fed reklame for Californien – at spille på klicheer er ofte et godt reklamestunt – får lyst til at besøge stedet, og det var jo netop meningen med reklamen 🙂 Fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor varmt er der egentlig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today