Du læser nu
Party heels

Party heels

Party heels

Stoppede ind forbi H&Ms hjemmeside, fordi der var noget (andet) jeg ville vise jer – men så faldt jeg over dem her. De er fra den nye “Let’s Party”-collection og er self ikke i ægte ruskind – meeeen, sådan et par julefrokost heels har det jo også med at blive udsat for lidt af hvert, og så er det måske meget godt, at det ikke er de dyreste i samlingen.. Hælen er 13,5cm høj, men med den relativt høje plateau, tror jeg ikke, at de er super træls at gå i. Har dog ikke prøvet dem:) Der også er par meget cool wedges, som måske er værd at tjekke ud – der var et eller andet ved dem, som ikke tændte mig 100%, men måske andre falder for dem?

Stopped by H&M (.. cause there was something I wanted to show you) and found these party heels – very cheap, but could be great for all the Christmas parties to come:)

 Kommentarer (7)
 • Har også lige bestilt dem i sorte fra H&M’s shop – har længe gerne ville have et par lukkede stiletter/pumps, der kunne spice et par skinny jeans og en top op. Men er også lidt bange for højden:-)

 • Jeg har allerede lagt dem i indkøbskurven plus de lækre wedges – jeg kan ret godt lide dem, syntes at der er mange andre highstreet bud som er en lidt mærkelig model, men dem her er perfekte, overvejer at købe dem til bla. den Halloween fest som jeg skal holde i næste måned 🙂

 • Hej acie, Jeg var i H&M i går og prøvede den røde. vil vildt gerne have et par røde stilettet, men de var vildt høje!! 13,5 cm er liige i overkanten til at det bliver en rigtig god aften, med mindre man sidder nede hele aftenen 🙂 Kh sara

 • Hej. super blog.
  jeg er en af de læsere der kan komme med spidse kommentare, selvom de måske ikke er helt fair.
  men jeg syntes at din blog er blevet for kedelig, i forhold til engang.
  alle dine blogindlæg er der et billede af enten dit outfit eller noget du måske kunne tænke dig, hvor du så skriver et par linier til.
  det er for ensformiget

 • Købte disse sko idag – og de er ligeså labre i virkeligheden og faktisk rigtigt rare at have på. Kunne ikke stå for dem, og så synes jeg de er et fint alternativ til et par helt plain, sorte heels 🙂

 • De er sååååå fede!!! SUK, hvor må jeg bare eje dem!! Ville dog godt prøve dem inden jeg køber dem, nogle der ved om de har dem i butikkerne nogle steder i hovedstaden?

 • Har netop købt disse stiletter og er også mine julefrokost stiletter. Plateauet måler knap 3 cm, så de er ok at gå rundt i 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top