Du læser nu
Review: Edie’s Eyes

Review: Edie’s Eyes

Review: Edie's Eyes

Weehu – et nyt highstreet-mærke har set dagens lys; og ikke bare hvilket som helst mærke. Det er jo Trines! Så sejt, så sejt! Godt gået! Anyways – jeg tænkte, at det ville være på sin plads, med en lille anmeldelse af kollektionen. Jeg har kigget alle de forskellige styles igennem og føler, at jeg har en ret god fornemmelse for udtrykket – det var nemlig ikke spor svært at genkende. Det er jo Trine’s garderobe! Det må det være! Og det er ret cool, at kunne fornemme personen/designeren bag et highstreet-mærke, for det er man jo alligevel ikke rigtigt vant til. Heri ligger jo også (inevitably), at kollektionen ikke er specielt generic – og at det ikke er her man skal gå hen, hvis man bare lige mangler en ny hvid tank. Det hele er meget cool – lidt ligesom Trine. Og her kan jeg godt føle, at min lidt mere klassiske stil måske er gået forkert. Eller sagt på en anden måde – tænk, hvis jeg hoppede i en full copy af  et af Trines outfits.. hihi.. Det ville jo se helt åndssvagt ud.. Jeg er slet ikke cool nok!!! Nej. Det er Trine-coolness. Så hvis man har sukket over Trine’s seje stil med massere mørkt, brændte nuancer, layering og coolness, så er Edie’s Eyes the shizzle. Selv nøjes jeg nok med nogle udvalgte favoritter, som ville gøre det fortrinligt i min garderobe:) Check hele Edie’s Eyes universet ud HER – priserme er meget rimelige; det meste ligger omkring 300-500kr og jeg har hørt noget om at der billig shipping her i starten!

 

A new highstreet-label has officially landed – and not just any highstreet label; it’s Trine’s label! The entire collection is super cool and really oozes of Trine’s touch – I imagine that this is sort of what her wardrobe must look like.. Prices are reasonable and if you’ve been drooling over Trine’s great style with loads of dark colors, burned nuances, layering and a touch of coolness this is were you’ll want to go!

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top