1 style // 3 budgets

1 style // 3 budgets

Okay – jeg er klar over, at det formodentlig ikke er ballerinavejr hjemme i Skandiland?! Det er det – ikke destomindre – her for tiden.. Derfor fandt jeg lige 3 par, som jeg godt kunne tænke mig – Lanvin-versionen er klart finest, men også helt urimelig dyr imo. Og så synes jeg egentlig, at Zara-versionen er finere end dem fra Jimmy Choo; men jeg har også set dem irl og ved, at de ikke er lige så “gule” som de måske ser ud på billedet. Anyways – same same, but different!

It’s prob not appropriate to be wearing flats where you guys are – but it really is here.. Flat weather.. 3 pairs of leo flats – same same, but different.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top