Du læser nu
1 style // 3 budgets

1 style // 3 budgets

1 style // 3 budgets

Okay – jeg er klar over, at det formodentlig ikke er ballerinavejr hjemme i Skandiland?! Det er det – ikke destomindre – her for tiden.. Derfor fandt jeg lige 3 par, som jeg godt kunne tænke mig – Lanvin-versionen er klart finest, men også helt urimelig dyr imo. Og så synes jeg egentlig, at Zara-versionen er finere end dem fra Jimmy Choo; men jeg har også set dem irl og ved, at de ikke er lige så “gule” som de måske ser ud på billedet. Anyways – same same, but different!

It’s prob not appropriate to be wearing flats where you guys are – but it really is here.. Flat weather.. 3 pairs of leo flats – same same, but different.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top