L.A. Moments - Acie

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments 

… Alright – det er vist noget tid siden, at jeg sidst har fået vist lidt billeder fra tilværelsen i LaLa-land… Efter snart 2måneder (gisp – tiden går hurtigt) er det meste hverdag, og føler næsten, at jeg aldrig har boet andre steder end her.. Jeg drøner rundt i Jeepy og er (næsten – bortset fra da jeg så Beckham + unger… Can u blame me!?) totalt uanfægtet af alt LA-gøjlet.. Jeg kører igennem BelAir hver eneste dag, møder celebs med indkøbsvogne i min lokale WholeFoods, spiser frokost i Beverly Hills og går i byen i West Hollywood. Og når man er herovre, er det altså ikke meget anderledes end at gå i byen på Vesterbro, handle ind på Nørrebro og spise frokost Østerbro.. Så ja. Hej L.A.. Så fik man også prøvet dig:)

So – it’s been a while since I’ve shared some LA-moments.. I feel like I’ve been here forever, so I’m over the novelty of everything by now… Which is probably why I’m so bad at sharing pics.. But it’s cool – it feels like I’ve never lived anywhere else:)

11 kommentarer

  • Jep – Becks legede med sine børn og en bold på en af de lokale fodboldbaner her i Brentwood for ikke så lang tid siden.. Og ellers har jeg set Arnold Schwarzenegger (i bilen med sine børn på vej til skole, I presume), Courtney Thorne Schmidt+barn (fra According to Jim+Melrose Place), Gene Simmons (fra Kiss) + familie, Rodger (som i Rachel Zoe’s Rodger)… ehm.. kan ikke lige huske flere.. men det sker jævnligt, at man render ind i nogen:)

  • nej, hvor ser det fedt ud. jeg vil også til LA! hvilke celebs har du mødt i supermarkedet, og SÅ DU BECKHAM? det er da lidt blæret, acie.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top