Du læser nu
L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments

L.A. Moments 

… Alright – det er vist noget tid siden, at jeg sidst har fået vist lidt billeder fra tilværelsen i LaLa-land… Efter snart 2måneder (gisp – tiden går hurtigt) er det meste hverdag, og føler næsten, at jeg aldrig har boet andre steder end her.. Jeg drøner rundt i Jeepy og er (næsten – bortset fra da jeg så Beckham + unger… Can u blame me!?) totalt uanfægtet af alt LA-gøjlet.. Jeg kører igennem BelAir hver eneste dag, møder celebs med indkøbsvogne i min lokale WholeFoods, spiser frokost i Beverly Hills og går i byen i West Hollywood. Og når man er herovre, er det altså ikke meget anderledes end at gå i byen på Vesterbro, handle ind på Nørrebro og spise frokost Østerbro.. Så ja. Hej L.A.. Så fik man også prøvet dig:)

So – it’s been a while since I’ve shared some LA-moments.. I feel like I’ve been here forever, so I’m over the novelty of everything by now… Which is probably why I’m so bad at sharing pics.. But it’s cool – it feels like I’ve never lived anywhere else:)

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top