Du læser nu
Colorsplash

Colorsplash

Colorsplash

Najs… YSL fw10 – skoene blev ved med at dukke op over det hele… altså – de der pumps med ponyhår bag på… men jeg synes slet ikke, at de er det bedste ved den kollektion – jeg er derimod helt vild med farverne.. Sort/hvid med kraftige farve-splash… Sindssygt sejt.. Og sindssygt classy, uden at være kedeligt… Og også et look, der er til at kopiere – for let’s face it; sort har vi vist alle i garderoben og så mangler man bare noget farvestært, før den er i hus:)

I looove this YSL-collection.. People kept talking abt the shoes (you know – the pumps with the pony hair on the heel), but I’m more crazy abt the collection as a whole. Black/white and crazy color splashes. So cool!!

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top