Get the look: Streetstyle - Acie

Get the look: Streetstyle

Get the look: Streetstyle

Get the look: Streetstyle

Get the look: Streetstyle

Jeg kan rigtigt godt lide, når online-shops gør noget ud af oplevelsen… Når nyhedsbrevet bliver til mere end bare spam i ens mailbox… Jeg har tidligere nævnt Zara, som et eksempel – men også Net-a-Porter er virkelig gode. De her billeder er fra deres online magasin og selvom det stadig er dyre NAP-items, som lige rimelig langt uden for budget, så synes jeg stadig at det er super inspirerende.. Thumbs up!

I love NAP’s online mag – it’s great inspiration and so cool when online shops try to make shopping an even better experience…

6 kommentarer

  • NAP er klart min favorit. Det er så gennemført med gode designerinterview, artikler med indblik ind i modehistorien, smukke billedserier og inspirationsvideoer. Jeg er kæmpe fan 🙂

  • Hej acie, lidt off-topic, men ville bare lige fortælle dig at der køre reklamer inde på modebevægelsens side med dit smukke ansigt. tror det er for bjørn borg, men ville bare lige sige det hvis du ikke var klar over det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top