Du læser nu
Ekko – kko – ko – o….

Ekko – kko – ko – o….

Ekko - kko - ko - o....

……. 7:21 tirsdag morgen – eller ca. 8 minutter efter jeg har slået øjnene op. Ad. Jeg gik rundt med en utopisk forestilling om, at jeg kun ville have travlt i sidste uge… Det var så indtil jeg fandt mig selv kl 2:30 natten til mandag på en vens sofa i et desperat forsøg på at 1. færdiggøre en opgave og 2. undlade at savle ned af mig selv af træthed… Det lykkedes – eventually. Men jeg har stadig travlt, og tiden er derfor ikke rigtigt til at sidde og pille med collager, bruge mere end 3minutter foran garderoben eller surfe rundt og opsnappe modenyheder… Så yes – der er kamp om prioriteringen for tiden, og bloggen taber… stort… For now:) Tilgengæld er jeg igang med at fotodokumentere en klassisk Acie-dag; som på ingen måde har noget som helst at gøre med mode. Er allerede blevet drillet for at være hende i leopard-frakke idag.. De andre børn forstår det bare ikke – men det er også svært at komme med et comeback til en fyr, der selv står i slips… Ehrm.. Square.

 

Sooooo early on Tuesday morning – I naively thought that I’d only be busy last week. Ha – guess again, doll face! So sorry abt the quietness – just trying to get my priorities right:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top