Du læser nu
Fashionshow: Lanvin x H&M

Fashionshow: Lanvin x H&M

 

Hvor er den her video bare coo – så nu får i den også lige i storformatl! Ved ikke om det her er et leak eller om det er H&M, der selv har kastet den på gaden. Det er jo før sket, at ting er blevet fjernet igen… Men ihvertfald synes jeg, at den er mega sej… Er vild med det ‘fab freaks’-agtige univers… Og så synes jeg godt nok, at der er mange fine styles – de mørke kjoler (er de mørkeblå eller sorte?) med én skulder i starten, kjolen med stort skørt og meshoverdel, og ikke mindst den pink/lilla til allersidst… Very nice, Alber Elbaz. Very nice.

This video is so cool – and I’m completely in love with many of the dresses… Especially the dark one-shouldered from the beginning, the full-skirtet one with the mesh top and the purple/pink one at the end…

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top