Wilshire

Wilshire

Wilshire

Kærlighed til Californien…. Det varme vejr er tilbage og jeg nyder hvert sekund… Billedet er taget på Wilshire Blvd nede i Santa Monica – hvis man fortsætter lige ud havner man i Stillehavet efter 1km ca:) Det bedste, når man kører ned mod Santa Monica er det øjeblik, hvor vandet dukker op i horisonten.. It’s nice.

5 kommentarer

  • Ih, efter du gav den lille teaser forleden om dit indlæg om din dag i Lala-land, har jeg ventet spændt.. Hehe.. Tænk at nogen kan gå i den anden ende af verden (sådan næsten i hvert fald) og glæde sig til at se billeder fra en “fremmeds” dag. Skørt når man tænker over det! Men skal vi ikke bare sige, at dit liv derovre er pt. det tætteste på eventyr JEG kommer, haha 🙂 (Føler jeg nærmer mig et stempel som stalker – hmm, men det er måske også meget LA-like?!)

  • Wauw…. solen. Det varer længe inden vi ser den igen her i mørke Danmark.
    Så skønt at følge med i dit eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top