Du læser nu
Bagalicious

Bagalicious

Bagalicious

Uh – har famlet på den her taske adskillige gange efterhånden… Men nu gik jeg jo ikke lige og manglede en sort lædertaske, så har ikke gjort noget ved det.. Desværre indtræf ulykken forleden – min BlackLily-taske afgik ved døden. Skulderstroppen er ikke længere en strop, men bare en lang hale, der hænger og dingler formålsløst… Æv… Det skete self mens jeg havde mega travlt OG min laptop lå i tasken… Fedt.. Bang – taske på gulvet.. Godt man ikke var stresset i forvejen. Anyways – nu får jeg helt lyst til at slå til på den Zara-basse, men måske man bare skulle ønske sig den i julegave? Hvis andre er fristede, så har Camille netop smidt én på hendes salgsblog – og hvis ikke jeg var så langt væk, så havde jeg helt sikkert sagt “.. haps!”.

I’m craving this Zara-bag. Real leather and very nice!!

 Kommentarer (5)
  • Jeg har godt tænkt over det – altså at få den repareret… Men jeg synes bare stadig at det er mega dårligt at en semi-dyr (… altså 1500kr er da ogs¨en slags penge) går i stykker efter et års brug.. Bah.

  • Acie den kan reddes!!! min elskede black lily kom ud for det præcist samme for et par måneder siden, og da jeg befandt i NY samtidigt, fik jeg den repareret hos en random skomager, og min taske er nu så god som ny 🙂 man kan slet ikke se at den nogensinde har været i stykker! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top