Dagens - Acie

Dagens

Dagens

Dagens

Yup… Not too shabby, no?! Dagen igår blev brugt i Santa Monica – med shopping, frokost og et par timer på stranden.. Så dagens outfit fra igår bestod af jeans-shorts, skjorte og bikini… Ville ønske jeg havde haft en hat.. Ja – en hat ville have været god.. Derefter blev det til middag på min yndlingsrestaurant med nogle venner, mens natten sluttede på en udendørs natklub med dans, Jägermeister (hvorfor er der altid én, der får sådan nogle dårlige idéer!?) og en masse grin… Iøvrigt ked af radiostilheden – serverflyt kombineret med tidsforskel satte mig lige ud af spil:)

Yesterday’s outfit – a friend is visiting from back home and we’re in complete holiday-mode…only wish I had a hat… 🙂

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top