Du læser nu
Fraiche

Fraiche

Fraiche

Fraiche

Fraiche

Fraiche

Nu fik jeg lige nævnt Obika i sidste indlæg – men ‘Fraiche’ er min absolutte favorit-restaurant her i L.A… French cuisine på Santa Monica-måden er altså ikke dumt… Så fredag aften startede med pre-dinner drinks hos en veninde, steak frites og merlot på Fraiche og DJ+dans på Wockano, som er en udendørs natklub/lounge – very L.A…. En perfekt måde at spendere en varm efterårs-nat i Californien:)

Just a few snaps from Friday night – went to my absolute favourite restaurant “Fraiche” for dinner and then went out for some fun and dancing at an outdoor lounge/club… Probably my favourite way to spend a Friday night.

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top