Du læser nu
Hollywood

Hollywood

Hollywood

Hollywood

… og et lidt uplanlagt dagens… så meget for fair warning, no!? Dagen er blevet tilbragt i Hollywood Hills, Hollywood og Beverly Hills – mest med bare at trisse rundt, sludre og drikke kaffe… Og så middag på Obika – som er en af mine absolutte L.A.-faves… Yum.. Imorgen sætter vi sejl mod San Fransisco – hello Bay Area!

… and a shot of today’s outfit.. didn’t really plan for it, but got a second chance – wehuu! 🙂

 Kommentarer (13)
 • Haha lige der var jeg sørme også i går, men kan se i roadtripper noget hurtigere end os, vi feder den pt på hotellet i Hollywood og når først til SF den 12. 🙂

  Kender du tilfældigvis noget til god spisning i Santa Barbera, der overvejer vi nemlig pt. at gøre stop til aftensmad på vores langsomme tur nord på?

  Mathilde

 • C: cool nok – ellers spørger du bare:)

  Heidi: tusind tak – her er dejligt!

  Malene: haha, det er også sådan et rart outfit. Comfort ftw! Og jeg havde godt nok lidt tømmerjoes.

  Hanne: haha.. det er ikke utænkeligt. Jeg nyder virkelig tilværelsen her i LA – men på den anden side ved jeg også, at jeg er dårlig til at blive det samme sted for længe af gangen.. så jeg tror det er meget godt at flytte rundt.

  Anja: jeg skal nok forsøge at komme med nogle tips, når jeg er hjemme igen:) (… altså – hjemme i LA that is!)

  Larsen: haha… well spank u!

  Anna: tak!

  Cille: nej det er virkelig rart:) Og tak!

 • Hvor ser det skønt ud! Solskin, ballerinaer og Hollywood i baggrunden…så blir’ det næsten ikke bedre 🙂
  God tur til S.F. – ville ønske det var mig!

  /Cille
  Beauty Block

 • Hej Acie,

  Jeg skal lidt rundt i USA til sommer, og jeg skal blandt andet til LA og San Francisco. LA tips er du jo god til at komme med – så de ryger lige ind under bookmarks hver gang, og nu ser jeg, du skal til San Francisco, så hvis du gider og har tid, ville det bare være perfekt med lidt tips derfra også? Både i form af gode shoppingsteder, men også gode spisesteder og hvad du ellers måtte opleve – det ville bare være toppen 🙂

  Rigtig god tur til San Francisco btw!

  – A.

 • ååååårh, jeg var i californien hele sommerferien, og savner det sådan, når jeg ser/læser alle dine beretninger. san fransisco var mit yndlingsby i hele californien, tror jeg bliver endnu mere misundelig når jeg ser billeder derfra! 🙂

 • Haha, sidder her og får søndags-bruncen galt i halsen. Jeg har PRÆCIS det samme på som dig. Blå skinnies, hvid oversize top og cardien fra H&M.
  God stil 😉

 • Jeg kan ikke undgå at blive en smule nysgerrig i forbindelse med, jeg føler din blog. Sikke nogle fantastiske steder du befinder dig!

  Hvad laver du derovre, hvor længe bliver du, hvem er du afsted med?

  Jeg gad godt betræde nogle af de gader der, så jeg søger lige inspiration til hvordan.

  CS

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top