Du læser nu
Desperation

Desperation

Desperation

Ligger i sengen på hotellet og ser ‘Obese & Pregnant’ – man vælger alligevel at producere nogle rimeligt tossede programmer herovre… Men then again – med mere end 1000 kanaler skal man jo også ud i krogene for at få fyldt hele sendefladen. Anyways – om ikke så længe vil jeg drible ud i SF med den her under armen… Det var desperation – det duer bare ikke, at man ikke har en taske med skuldertrop.. Ihvertfald ikke hvis man er mig og altid flagrer rundt med alt muligt i hænderne… bilnøgler, bøger, kaffe… Det er ikke en permanent løsning – for den er i plastik og kostede ca det samme som en ny neglelak. Men skulderstrop – vigtigt!

Hanging out at the hotel – will go sightseeing carrying this in a while.. I really needed something with a shoulderstrap, and desperation got the best of me.

 Kommentarer (8)
 • Hej Acie:)

  Du har engang, for flere måneder siden, lavet et indlæg om en smykke butik der hed Galaxy som lå i Stockholm. Jeg vil bare gerne høre om du ikke ville sende et link til mig som føre hen til det indlæg eller noget. For skal snart til Stockholm og vil rigtig rigtig gerne ind i den butik 🙂 Håber du forstår hvad jeg søger, haha og undskyld det ikke lige har relevans til dette indlæg, men ved ikke lige hvor jeg ellers skal skrive til dig..

  Super blog forresten og godt at se du er tilbage!

  Knus Emilie

 • hah! Glæder mig allerede til at SBS køber de programmer til dåse-kanal 4…dét gør de jo…ka’ bare mærke det!!!!
  God vergnügung i Sanfran 😀

 • Ha! Det er self også TLC – og jeg har skam set på “I didn’t know I was Pregnant” (…. og jeg havde virkelig ondt i maven igår, så blev også nødt til at lave en hurtig analyse med Fluffy for at finde ud af om der var grundlag for en pludselig fødsel..) og “CakeBoss”… Hæ.. Elsker hans kager – men vi diskuterede igår, at der nok ikke er så meget ved selve kagerne. Det er jo all about apperances!

 • Uha uha, det lyder næsten lige så godt som TLCs “I Didn’t Know I Was Pregnant” (hvilket passende ligger lige op ad programmet “Cake Boss”, hvilket i ørvrigt er et meget farligt tv-show – næsten i samme “PAS PÅ”-kategori som MasterChef programmerne. Uha uha).

  Ej. Nu har jeg lyst til kage.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top