Du læser nu
Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Roadtrip

Canon Eos 550d

… og billedstorm! Sorry – der var bare så mange gode, at det var svært at sortere…. Sådan har min dag set ud – krydret med dårlig radiomusik (kan hermed afsløre, at de har ret sløj musiksmag i Fresno-området) og en hurtig drive-through hos TacoBell. For ligesom at fuldende roadtrip-konceptet… Aftenen blev brugt med en gang clam chowder og en bud light på Pier39 ved Fisherman’s Wharf.. Hello San Fran!

Sorry – aloooot of pics..This is what my day looked like today.. Hello roadtrip and hello San Fransisco.

 Kommentarer (23)
 • Nej, jeg læser selvfølgelig stadig med 😉 Man kunne bare godt tænke sig at komme lidt væk fra mørke og frostgrader i DK når man ser dine fine billeder!

 • Stine; yeah – go for it:)

  Pernille: I know – halløj! Desværre (??) læser Flufferen fødevarevidenskab og ved derfor en del om.. well.. mad… Glæden forsvandt lid da hun forklarede at jeg i princippet sad og spiste sovs med en ske… Men okay – det var Fisherman’s Wharf. Og det var lækkert.

  GuldLog: they’re coming, they’re coming… Prøver bare at holde ocmputer-tiden på et aboslut minimum for tiden. Eller. Jeg har lov til at bruge computeren når andre sover. Bum bum..

  Lasse: haha.. well… det håber jeg ikke du mener:) Men life’s sweet herovre – det kan man jo ikke benægte;)

  Gunilla: TAK:) det vil jeg sige videre til fotografen!!

 • Ej, hvor ser det bare godt ud! Flotte billeder 🙂 Jeg gider snart ikke læse din blog mere Acie! Bliver mere og mere misundelig på dit eventyr for hver gang jeg kigger forbi 😉

 • Åhh, San Fran ….❤
  Nyd, nyd, nyd, nyd det…..har du set mine billeder derfra? Har både et indlæg om Roadtrip og et om San Fran. (under rejser)…Ihhh, jeg bliver så misundelig. Gid det var mig igen! Elsker alt ved San Fran. Vi skal helt sikkert tilbage. Smæk endelig flere billeder op. Det er så dejligt at dagdrømme:o)

  Klem

 • Tak for svaret! Jeg må vist bare kaste mig ud i det, og så håbe det kommer efterhånden… Jeg er ikke en bilnørd på nogen måde, men jeg må lære at elske det 😀

 • Laura: lige præcis:) Eller ihvertfald fra Santa Barbara og ned – kommer an på hvor tidligt vi kommer ud af SF.

  Anne Sofie: ja, jeg synes også, at det er vildt hyggeligt, ta være tilbage:)

  Isabella: I know – pretty cool! Jeg kigger på det hver evig eneste dag og har været til cocktail-arrangement deroppe. Samlingen er ikke fantastisk, men stedet og arkitekturen er ret cool.

  Stine: hmm… det ved jeg ikke rigtigt.. altså – jeg har altid været en lille bilnørd; jeg elsker at køre og har kørt over hele verden. Og sådan noget som den tyske autobahn synes jeg fx bare er en fest – plus at jeg jo tidligere har roadtrippet halvvejs op den amerikanske østkyst. Flere af mine venner hader at køre i LA, fordi der er lidt meget man skal holde øje med – og man skal da også holde tungen lige i munden, når der er 8 spor og man ikke er helt sikker på hvilken afkørsel man skal af på. Så jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal svare – det kommer vist lidt an på én selv. Jeg har altid bare elsket at køre i bil og har altid gjort det meget; så jeg elsker at drøne rundt i LA:)

  Anna: jeps, det er de. Op ad I-5eren.. Som ellers er en ret stenet tur, haha:)

 • Er det svært at køre i USA?? Jeg skal nemlig selv til Californien, og er lidt nervøs for deres 5-sporede veje og en million afkørsler 😀

 • San Francisco er jo også bare den mest fantastike by. Enjoy ! (: Hvis du kan finde tiden og lysten til det, vil jeg anbefale at du prøver Le presse café, som ligger lige ved indgangen til China town. Virkelig lækker fransk mad, som faktisk er til at betale.

 • Hej Acie. Bare lige et lille tip .. Hvis du ikke allerede har været der bør du virkelig besøge The Getty.
  Det er et virkelig smukt museum som ligger ved La – evt. Prøv at goggle det 🙂

 • Hej Acie. Bare et lille tip .. Hvis du ikke har været der endnu, bør du virkelig besøge The Getty inden du rejser hjem.
  Det er helt utroligt smukt 🙂

 • Jeg har også virkeligt mange billeder, der ligner dine fra mit roadtrip rundt i Californien. Man bliver bare så fascineret af det hele, at man ikke kan være at knipse løs med kameraet 🙂 Og Fisherman’s Wharf er bare så hyggelig, især med alle søløverne.. Må vist snart tilbage 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top