Du læser nu
Golden Gate

Golden Gate

Golden Gate

Golden Gate

Og et dagens outfit i forgrunden… Har igen fået taget virkelig mange billeder og skal nok servere en mindre billedstorm senere – men nu er vi på vej i seng efter en lang dag med en masse SF-sights, lidt shopping og italiensk til middag… Der var tiramisu… Og jeg var glad.. Haps… Night night folks:)

… and today’s outfit.. but who really needs to look fash, when you can have the Golden Gate as an accessory!? 🙂

 Kommentarer (6)
 • Thx ladies!!

  Rikke: dejligt, at du synes det! Har savnet større billeder i SÅÅÅ lang tid, så det er så fedt, at det endelig er lykkedes!

  Lika: yyyiiihhaa! Men god bedring:(

  Ditte: den kommer, den kommer! Har bare minimeret computertiden til.. well.. 10 minutter om dagen for tiden:)

  Vibeke: avs, tak!! Din kommentarer betyder helt vildt meget – jeg vil langt hellere inspirere nogen til at tage ud og se verden end at købe et eller andet fjollet stykke tøj i H&M… Mode er sjovt – men jeg er slet ikke fashionable nok til at kunne lade dét være mit bidrag til verden.. Så tak:) Eller – jeg kan godt lide at rejse.. Men jeg gør også en del ud af at mine rejser er i jagten på den bedst mulige uddannelse – det synes jeg nemlig er det vigtigste i hele verden. Og – vi er jo bare ikke bedst i hele verden til alt i Danmark. Så for os danskere er det sådan en win-win. Jagter man den bedst mulige uddannelse kommer man automatisk til at rejse rundt. Én af de ting jeg fortryder mest her i tilværelsen er at jeg aldrig overvejede at læse hele min bachelor i udlandet. HVem var det lige der sagde, at man KUN kan vælge en dansk uddannelse? Hvorfor var der aldrig nogen der spurgte hvorfor jeg ikke tog til udlandet? Hvorfor valgte man mellem DtU, KU og CBS – istdet for Harvard, Stanford, HEC og Yale?! Jeg håber, at mine udfoldelser inspirerer andre til at tænke ud over landets grænser når de skal vælge deres uddannelse:)

 • Du skulle bare vide hvor meget du inspirerer mig til selv at rejse ud i verden og opleve noget der bare minder om dit/dine eventyr! Jeg kunne godt lære noget af din optimistiske og overskuds agtige personlighed. 🙂

  Det er forresten nogle rigtig flotte billeder du fodrer os med, og dit outfit ser godt ud! Pænt og behageligt på samme tid.

  Nu må jeg vist hellere holde, inden det bliver for sukkersødt. 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top