Tre Hurtige | Acie
Du læser nu
Tre hurtige

Tre hurtige

Tre hurtige

Tre hurtige

Tre hurtige

Her kom lige lidt snaps fra San Francisco… Der er virkelig mange, så de kommer altså lidt i læs… Er på vej ud af døren – next stop Alcatraaaaaz.. Tjek.. Og derefter går turen mod LA af Highway1 – planen er at være hjemme i tid til T-T-T-Tacoooooo – wait for it – Tuuueessdaaaay….

 Kommentarer (11)
 • Jeg siger bare aha! Så forfølger du mig altså via google-ads- dét er jo frækt 😀
  (og jeg er knap så meget it- nørd som dig!)
  takfor opklaringen!
  /Nete

 • Cecilie: ahhh tak!!

  Nete: I get it, I get it… Men altså – at sige, at jeg er på People of Walmart er nok at tage munden lidt for fuld, no?? Det er jo bare en google-ad der ligger nederst på sitet!? Iøvrigt en google-ad, som man kun kan se, hvis man er online fra en dansk IP-adresse, så jeg kan ikke selv se dem.. thank God.. Anyways – man kan jo ikke bestemme hvor Google-ads kommer til at ligge. Det er lidt en del af konceptet.. Så ehrm.. Ja.. Ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige:)

 • Altså, du er klart for pretty til POWM= People of Walmart…! Jeg har lagt en lille smagsprøve ind på min blog, fordi jeg synes, det var helt helt forkert (oglidt skægt!), at du tonede frem i bundlinien 😀

  Det er verdens bedste tidsfordriv i øvrigt, så er du advaret!
  /Nete

 • Mit umiddelbare gæt er, at PoWM er People of WalMart hjemmesiden med billeder af frygteligt udseende folk spottet i WalMart…Hvad du lige skulle lave på den hjemmeside, ved jeg ikke 🙂

  Og WalMart skal man forresten ikke kimse af! Det er klart min yndlingsbutik af alle 🙂

 • A ShopAHolic: heh – den har jeg aldrig hørt!? 🙂 Det må Youtubes!

  Nete: PoWM?????? Tror ikke jeg er for pretty til nogen steder, haha:) Men hva’ er det?

  Julie: absolut – har selv været i SF før, så det er cool at være tilbage:)

  Sara: 🙂

  Rikke: tusind tak!

  K:… yeah – det er ikke helt dumt:)

 • Årrh, hvor vækker det gode minder. Var selv i USA for et par år siden og stået næsten samme sted som du gør på det første billede. 🙂
  Håber at du nyder dét?!
  Kæmpe knus fra Julie.

 • Uuuh, det ser rart ud med alle de hortensiaer…modsat de gyldne NEDFALDNE blade her 😉
  Og tasken gør sig da godt!
  Btw. Hva’ sørensen laver du på PoWM? Var ved at falde ud af sofaen-er du ik’ lidt for pretty til det sted?
  /Nete

 • Årh, hvor ser det lækkert ud! Men kan ikke helt lade være med at tænke på Olsen brødrene… “San Francisco…” ;0)

  Så, nu kan du så synge dén, når du drøner rundt i din bil derovre! ;-D

  Hygge.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top