Du læser nu
Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz

Canon Eos 550d

Med hørebøffer, kamera OG LoneyPlanet-bog… Tjek! Og nu kom der lige virkelig mange billeder igen – tror måske vi har taget 500 i løbet af de sidste 50 timer. Dagen idag har været virkelig lang – men vi nåede dét!!!! Og med dét menes self Taco Tuesday, omend det betød at vi måtte køre hele vejen fra San Francisco til LA via (meget snørklet) Highway1 næsten uden at stoppe… 8 timer bag rettet – i hårnålesving… Hvor Fluffers så fint påpegede, at det jo egentlig var foruroligende let, at køre ud over kanten. Fedt nok. Den tager jeg på mig. Men det lykkedes – vi kørte ikke ud over kanten, vi fik set hele kystlinjen og vi nåede hjem i tide til all-you-can-eat Tacos (… for $5!) og coronaer.. Vigtigt.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top