Du læser nu
Villa Blanca

Villa Blanca

Villa Blanca

Villa Blanca

….. he – jeg har tidligere fortalt, hvordan den her trøje får mig til at føle mig lidt som superwoman, fordi den altid flagrer i vinden, som en anden superhelts-kappe… Flagre flagre… Anyways – det er rart at være hjemme i LA igen. Måtte hurtigt forbi skolen imorges og derefter stod den på frokost på Villa Blanca i Beverly Hills. Toppet med godt selskab og sol.. Deres Chopped Blanca Salad (no cheese) er en Acie-klassiker. Haps haps haps.

It’s good to be back in LA – stopped by school this morning and then lunch at Villa Blanca in Beverly Hills. I love their Chopped Blanca Salad!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top