Du læser nu
Arm Candy

Arm Candy

Arm Candy

Aight… Tænkte at det var på tide med et billede, der ikke involverede eventyr, LA eller andet gøjl… Så istedet får I lige mit fave arm-candy – det er sjældent jeg går med det hele på én gang, men det her er mine favoritter for tiden.. Det hele (every single piece) er gaver; uret er købt på et markede i Vietnam, den store ring er fra LuShae (og fungerer glimrende som afværgelses-manøvre for lidt for ivrige unge mænd), og armbåndene er fra TokyoJane (første gang jeg sportede det store af dem, var der én af mine venner, der mente at det måtte være en slags våben eller handcuff…. som respons, valgte jeg self at pande ham én.. med dét…;-) ).

 

Some of my fave jewelry these days!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top