Pacific Coast Highway - Acie

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Canon Eos 550D

… eller California State Route 1… Og hej billedoverload. Igen. Anyways – det er vejen, der snørkler sig op gennem Californien helt ude ved kysten… Det var vist tidligere den vigtigste forbindelse mellem nord og syd, men den rolle har 5’eren overtaget (som jeg viste billeder fra forleden)… Anyways – for ikke bare at køre frem og tilbage valgte vi at køre af 1eren fra San Francisco tilbage til LA og det var et godt valg. Turen er virkelig lang, man kører virkelig langsomt og det tager næsten dobbelt så lang tid, som hvis man bare drøner lige ud på 5eren… Men pænt. Det er det nu. Og nøj, hvor føler man sig langt hjemmefra på sådan et  sted. Fantastisk!

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top