Du læser nu
Back to Normal

Back to Normal

Back to Normal

Yes, grynede mobilbilleder og massere af arbejde, der hober sig op om ørene på én… Ahh – så er det vist hverdag igen venner! Efter at have drønet rundt i Cali er der en del arbejde jeg skal have gang i, så dagen idag er blevet brugt foran computeren. Og på at indhente noget søvn, som nogen havde stjålet. Snork. Tog lige 3 timer på langs i eftermiddags og vågnede med pink overstregningstusch på kinden. Hvem er jeg? Hvor er jeg? Og hvorfor er mit savl pink? Stolt øjeblik. Ved ikke helt om jeg er kommet til mig selv endnu, men er vist godt på vej.

Og apropos back to normal – nu har vi efterhånden været igang på Looklab i nogle uger og vi har forsøgt at lytte til jeres input og kommentarer post launch… Når man virkelig gør sig umage, stirrer man sig altså blind på detaljer engang imellem – som fx at skriftstørrelsen nok fungerer rent visuelt, men er en ren pestilens at forsøge at læse. Så det blev hurtigt ændret. Thx to you! Derudover er der kommet twitter-bokse tilbage. Og Bloglovin. Og Facebook-knapper. Så hvordan I synes I så det er? Har I vænnet jer til det? Og kan I lidt bedre fornemme personlighederne og det store arbejde, der har ligget bag nu? Selv er jeg helt vildt glad – glad for mine partners in crime (… det kan godt være, at vi er spredt for alle vinde, men mere in sync kan man dårligt være) og for det vi sammen har skabt. Yay. Så ja – jeg håber også at I er kommet jer over ‘chokket’ og er faldet godt til efterhånden. Og husk at vi altid er åbne for feedback og konstruktiv kritik, så if ever I kommer I tanke om noget I savner/mangler, så er det bare at smide en linje. Det er så meget lettere for os at indføre det nu, end da vi sad på diverse færdiglavede wp-skabeloner:)

Ahh – life’s back to normal in LaLa-land.. I have loads of work so most of my day’s been spent in front the computer…. Snooze-fest, Acie. Snooze-fest.

 Kommentarer (5)
  • Det tog mig et par dage at vænne sig til det, men savner slet ikke det gamle. Mest af alt elsker jeg at reklamerne er forbeholdt toppen. Og virkelig godt med store billeder 🙂

  • Pyha….Gudskelov at det er ved at være hverdag for dig igen, er det lige før jeg siger, for jeg har da været helt ødelagt over alle de smukke scenerier du har postet 😀 Ødelagt, som I “JEG VIL OGSÅ!” 😀
    Spøg til side, så ser det jo ud til at være et fantastisk eventyr du har gang i og håber at du får alt det ud af det du gerne vil.
    Mht Looklab, så har det været nemt at vænne sig til, synes jeg. Stort plus er de store billeder – det er altså virkelig godt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top