Du læser nu
Monday Morning

Monday Morning

Monday Morning

Ahh… Så er det mandag… Igen… Og jeg ville ønske, at jeg lige kunne hoppe i det her outfit.. Meeeeeeen – sådan bliver det nok ikke;) Dog er jeg ret pjattet med den Acie-farvede skjorte fra H&M og tænker, at den vil gøre det godt i min garderobe. Både den og tasken lander desværre først i butikkerne om nogle uger, så må vist væbne mig med lidt tålmod.. Selvom det aldrig har været min stærke side… Den taske er iøvrigt heller ikke noget dumt bud på en leotaske. Bum bum. Man må vist holde øjnene åbne. Selvom H&M altså ikke er på min liste over L.A.-vindere. Men mere herom senere…..

Ahh.. monday morning – wish I could jump into this outfit! Loving the nude/pink shirt from H&M, but it won’t hit stores till a few weeks from now… Patience. Fun.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top