Du læser nu
S.H.A.P.E.S.

S.H.A.P.E.S.

S.H.A.P.E.S.

S.H.A.P.E.S.

Jeg var på ?brow bar? i dag og blev tortureret af iransk kvindemenneske bevæbnet med et stykke tråd. Jeg forstår ikke at folk gik så meget amok over de der atomvåben Iran rodede rundt med ? det er jo åbenlyst at der er langt mere at frygte, når det kommer til damer med tråd og næsten uhyggeligt well-groomed øjenbryn… Aghr. Jeg gik ellers og troede at jeg var et håbløst tilfælde fordi mine øjenbryn er nogenlunde ligeså markante som en 15årigs 5o?clock shadow ? de kalder hende dunfesten. Så egentlig var det mest bare for at sige, at jeg havde gjort det, at jeg faktisk gjorde det. U know ? cross it off the list and move on. Ikke destomindre tog jeg mig selv i at side og stirre forundret ind i spejlet tidligere ? trådmonstret har formået at få mine øjenbryn til… well… at eksistere.. jeg har ? for første gang i mit 24årige liv ? faktisk øjenbryn. Og det føles nyt og spændende. Og jeg vil absolut bruge morgendagen på at rynke dem så meget som overhovedet muligt ? bare for lige at indhente det forsømte. Sagde hun, med rynkede bryn.

 

(ovenstående er et totalt rip-off fra en email jeg skriblede til Miss Lotte forleden – forsøger at holde mailkontakt og sende små åndede anekdoter til alle mine veninder rundt omkring i verden…. og den her kunne jeg jo egentlig godt dele, fordi den bare handlede om mig. Og mine øjenbryn. Så ja – det var historien om hvordan jeg fik øjenbryn..)

 Kommentarer (18)
 • Lotte: mjaa… det gør da lidt naller.. Og jeg har ellers en ret høj smertetærskel (qua brækket-ankel-incident)

  Natalie:….. well… når du siger det på den måde, sååååå… næ.

 • Et enkelt billede uden kæmpe LA fame-shades ville da være dejligt. Om ikke andet så for at vise de nye øjenbryn frem..du har jo altid solbriller på! Ved godt du bor i lala-land hvor alle er kendte og solen skinder døgnet rundt, meeen please acie..?

 • Jeg har altid tænkt på hvordan det mon ville være at få dem treaded! Forstår nemlig slet ikke hvordan de kan få fat i de små hår på den måde. Var det dyrt egentlig? Og vigtigst af alt gjorde det ondt?
  Btw så er jeg all in for et bryn billede!

 • Åh ja, tak Gud for at man bor på Nørrebro, så man ikke skal lede langt efter et sted at få trådet sine øjenbrynsbasser. Dog har pengepungen gjort at det er et GODT stykke tid siden. *le sigh*

 • Haha, sorry ladies – but it aint happening. I må tænke jer til det… Det var en impulsiv beslutning, så det der med før-billede har jeg altså ikke.. Og jeg kommer ikke til at lave et indlæg med et billede af mine øjenbryn. Sorry. But no.

 • Kunne man måske få lov til at se resultatet? 🙂 Det lyder farligt med sådan en tråd, men har også fået fortalt at det er den bedste måde at få dem trimmet på!

 • ha ha that is so funny! I tried the same thing a couple of months ago for the first time… The brows hurt a bit but I actually cried (!) when she did my upper lip. Damn that hurt.

 • Haha! Fantastisk indlæg – men en tråd er genial, hvad bryn angår. Desværre har mangel på samme service i lille Dk gjort mig til en autodidakt tråd-behersker. Tvivlsomt 🙂

  Jeg er tilgengæld lidt spændt på at se resultatet, det lyder som en succes oplevelse!

  /No. 3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top