Du læser nu
Back to basics

Back to basics

Back to basics

Back to basics

“…. you know what???! I was just thinking, and if I could only wear one outfit for the rest of my life…… this could probably be it…. just sayin’… it’s like.. all my favorite basics all in one outfit!”……… “uhum…. that’s great… can we go eat now?!”… Det er tydeligvis ikke alle, der kan dele min basis-begejstring for tiden (så nu sætter jeg min lid til jer!), og den er ellers virkelig stor. Er gået fuldstændigt i basismode – hver dag bliver det til jeans, en tee og mine sneaks.. ikke så meget ballade.. tilgengæld skifter jeg så jakke alt efter humør… og jeg tror virkelig godt, at jeg kunne leve resten af livet sådan her…

I’ve gone in total basics-mode… Every day I end up wearing jeans, a tee and my sneaks… that’s it… only thing that changes is my jackets.. it’s just so comfortable.. ahh…

 Kommentarer (15)
 • Lene: den er fra Brandy <3 Melville – har skrevet om mærket her: https://acie.looklab.dk/cravings/brandy-melville/

  Maria: de er bare fra H&M! Manglede virkelig et par helt almindelige blue jeans og så fandt jeg dem her fra Divided. Haps. Modellen hedder SLIM og er lidt ligesom SQUIN, bare med højere talje.

  Nina: haha… nej.. den er et eller andet dårligt knock-off. Den er dog væsentligt større end originalen og forsøger at skjule nitterne i bunden så godt jeg kan.. manglede bare en ny taske med skulderstrop.

  Pernille:hmm… det tænker jeg ikke så meget over.. meget Californisk I guess.. det er meget forskelligt – nogle dage har folk været til company mixers eller events og så er de i suit. Andre dage kommer de direkte fra stranden og har flip-flops på.

  Mille: se mit svar til Lene! 🙂

 • Basis er altid godt. lige gyldigt hvor meget jeg prøver at eksperimentere lidt mere ender jeg tit i leggings, tee og cardigan med et par støvler. Men hvis det er det man føler sig bedst tilpas i så er det jo bare super 😀

 • Ihh, jeg har også boet i jeans, tee og cardigan de sidste par dage (nok nærmere uger, but who’s counting?).

  Jeg kan rigtig godt lide den yderste tee du har på, hvor er den fra?

 • Jeg tænker lidt på, hvordan de, du går sammen med derovre, klæder sig? 🙂 Er det også bare all basic – for så må det vel også smitte lidt af 🙂

 • HEJ.
  JEG TILBRINGER OGSÅ ET ÅR I USA, CA. DOG I DEN NORDLIGE DEL, PALO ALTO 🙂
  MEN VILLE HØRE OM DU KENDER NOGLE GODE ONLINE SHOPPESTEDER, SOM IKKE LIGGER I DEN DYRE ENDE:)
  RIGTIG FED BLOG!

 • Den taske den ligner vildt meget Alexander Wangs Rocco? Men det kan det ikke være? Du er næsten FOR fornuftig til at bruge 6500 på en taske, ikke?

 • Jeg har det SÅ meet lige sådan! Jeg elllsker lækkert basis, jeg føler mig så tilpas og så meget mig! 😉

  Det er forresten fedt, at se alle dine fine billeder of følge dig, mens jeg glæder mig vildt til, selv at kunne til LA – efter et afleveret speciale til sommer..:-)

  /Anne

 • Jeg deler bestemt din kærlighed til et godt basislook. Det der er variablen for mig, er ikke overtøjet, men derimod smykkerne og tørklæderne. Hvor er dine jeans fra? De har en flot vask og sidder virkelig godt.

 • Basis er godt. Kender godt sådanne perioder og der bor jeg også i mine converse (blå version) men pludselig får man lyst til lidt mere og så bliver de gemt lidt væk igen. Variation ind i mellem er helt godt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top