Du læser nu
Snow Rider

Snow Rider

Snow Rider

… spottede at Camille havde lavet et indlæg med skiudstyr forleden… men spottede også at vi ikke var ret enige om sne-stil (udover at Helly Hansen er vejen frem inderst), så tænkte at jeg også ville give mit besyv med;) Jeg er en rigtig ski-nørd. Jeg var 2 da jeg første gang var med på skiferie og siden da er det blevet til virkelig (virkelig) mange uger i sneen.. De sidste sæsoner har jeg primært løbet i guideuniform, så mit eget gear trænger virkelig til en opdatering… det her er et par favoritter:

Ride jakke (fine farver, høj krave – tjek.. den gad jeg godt ha..) – Smith hjelm (egentlig mest for at illustrere at jeg synes, at alle bør løbe med hjelm… alle..  helt ærligt – de fåes helt ned til 199,- og man er forvejen pakket ind i vat; hvad gør en lille hjelm fra eller til på chicheds-skalaen?! Min egen er en sort sag fra Rossignol!) – Hestra handsker (vildt vigtigt at de er med læderforstærket håndflade – ellers sprætter skiene dem op i løbet af en uge, når man bærer på dem) – Oakley Shaun White Signature A-frames (… jeg er stor a-frame fan…) – Burton Women’s Fly Pant (egentlig er det boarderbukser hvilket ikke er  optimalt, fordi de ikke er forstærket ved anklerne, så skiene kommer let til at sprætte dem op, hvis man kører bare lidt vildt… men men.. fine er de) – K2 Missconduct (jeg har et par Rossignol Bandits B2ere (herremodellen) liggende, men de er gamle… Så når jeg er afsted som guide prøver jeg at udnytte muligheden for at prøve nogle af de nyere og sjovere modeller.. Dem her gad jeg godt lege med i år..)…

Nårh ja – og baggrundsbilledet er taget på en januarklar-dag i Åre sidste år… Var simpelthen så hamrende koldt og sneen var ikke specielt god – men pænt var det tilgengæld. Og afterskien var skæg.

 

 Kommentarer (16)
 • Fedt indlæg!
  Jeg skal ned og være skilærer i Flchau i Østrig en hel sæson, men jeg er godt nok ikke så opdateret på tøjfronten. Satser på at shoppe lidt dernede 🙂

 • @ Acie, Der skal 100% være plads til alle, men forskellen (som jeg personligt synes er vigtig) på dit og Camilles indlæg er, at du tager fat i nogle helt konkrete mærker, som er designet til ski/snowboard, hvilket i sig selv giver mere kvalitet. Det var nu ikke for at genere nogen, at jeg skrev som jeg skrev, bare en konstatering.
  Det kunne være sjovt at se, hvad du ville vælge hvis du kun havde 3000,- til at købe for, det er jo ikke alle der har råd til Burton bukser, Oakley briller, Hestra Handsker osv. for jeg vil sige at Camilles forslag er lidt mere prisvenligt. 😀

 • God ide, det havde jeg slet ikke overvejet og der ligger sjovt en af slagsen tæt på. Og du har ret i at der altsågodt må komme lidt spræl på brillerne. Jeg har nemligbåde en sort jakke og bukser, så det skader slet ikk lidt spræl på brillerne. Har faktisk ledt efter et par briller med pink ramme og spejlglas men intet fundet. Øv øv. Men ih hvor jeg glæder mig. I år er det 3 gang jeg skal afsted og jeg glæder mig til at gense St. Antons pister og moozerwirt 🙂

 • Lika: 540shop måske??

  Christine: yes, det skal jeg! Men først til Påske:)

  Simone: ahh – cool! God fornøjelse! Som første gangs-skiløber er der kun én ting der er hot: FÅ EN SKILÆRER! 🙂

  Emily: ikke helt sikker.. holder øje med snesituationen, men der ligger ikke så meget endnu.. ævs.. arbejder dog ihærdigt på at lokke bankerboy med på ski eller til Hawaii.. we’ll see.. begrænset success so far.

  Rikke: ah, det tror jeg nu ikke.. Skiløb er forskelligt for alle mennesker og der skal være plads til alle – Camilles forhold til skiløb er jo klart et andet end mit er det. Men jeg tror alligevel, at der er mange (som ikke nørder så meget som mig), der langt bedre kan forholde sig til Camilles indlæg end mit.. Forstærkede ankler? Læder-håndflader? K2? Hvaaad snakker damen om? 😉

  Lika: jeg synes det er sjovest med lidt crazy briller.. så mine er en a-frame model med s/h-grafitti og pink spejlglas.. det er kærlighed.. 😉

 • Og nu hvor jeg har kigget på brillerne en snes gange, så bliver de federe og federe – måske er det alligevel dem jeg skal investere i, tænke-tænke.

 • Ååååårh, disse ting er virkelig flotte!
  Jeg har også stået på ski hele mit liv, skal også afsted i år, men som sædvanligt kommer jeg højest sansynligt til at ligne noget der er løgn, tøjmæssigt. Suk. Tror dog jeg putter skijakken og skibukserne på min julegaveliste, de er da vidunderlige!

 • GENIALT, jeg har selv stået på ski i mange år, og har et par af burton skibukser, og de er altså lækre, og jeg har aldrig fortrydt købet, de er lidt hårde til at starte med, men ellers er de perfekte!
  jeg er meget enig i at alle skal køre med hjelm, godt husket på..
  vil dog sige at din udgave af skitøj fremfor Camilles viser, at du er lidt mere PRO end hun er, ikke at det er godt eller dårligt.

 • ai ai ai… bliver helt snesyg… vil på ski nu og gerne i ovenviste. Specielt skibasserne. Har et par Salomon (jep, det er jo smart når der står navn på høhø) Crossmax, af allerførste carvinggeneration. De var rigtig smarte da de blev købt, men nu er der mildest talt lidt mosefund over dem…
  Når du at komme på ski over there? Har hørt at der skulle være den fineste pudder, suk…

 • Vildt fedt med et ski-indlæg.
  Jeg skal på skiferie for første gang i uge 7, så har virkelig brug for inspiration.
  -har ingen anelse om hvad der er hot/not.

  Var det noget med at lave en ski-tjekliste? (med gode råd, what to do/not to do?)

  Tak for en rigtig dejlig, inspirerende og personlig blog.

  Hilsen Simone

 • Jeg får helt ondt i maven og vil afsted afsted afsted! Bandits B2ere FTW (for et par år siden…) Det er dog også den model der er nyeste sæt i mit skab… Ikke godt nok.
  Skal du afsted i år??

 • Lækre briller. Jeg er på udkig efter et nyt par og dem du viser kunne være et godt bud. Dog uden alt det mønster.Kunne godt tænke mig at prøve nogle af de der stockholm modeller de har, mener jeg de hedder. Men spørgsmålet er hvor man kan prøve sådanne henne?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top