Du læser nu
Eksamen

Eksamen

Eksamen

… åååh, jeg er træt… den her uge har (næsten) taget livet af mig.. det her billede hapsede jeg torsdag 5 minutter inden en eksamen – egentlig mest fordi det gik op for mig, at jeg havde det samme outfit på to dage i træk; med den eneste forskel at jeg dagen forinden havde haft den hvide version af samme t-shirt på.. flot nok.. weekenden står på arbejde (.. ha! what else is new!?), fejring af en venindes 28års fødselsdag og en smutter til Santa Barbara…. nårh ja – og så skulle jeg gerne få klemt lidt søvn ind hist og her… ZzZZzZZ..

It’s been a pretty busy week and I’m pretty tired… ZzzZZzz… this weekend’s all abt work (as always), a friend’s 28th b-day and a trip to Santa Barbara… And sleep.. Hopefully.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top