Du læser nu
Hamster

Hamster

Hamster

……..hej badeværelsesskab… det er ikke fordi der (på nogen måde) er noget nyt i Osis Dust:It..Derimod er jeg aldrig blevet kaldt et hamster.. Før nu… Blev umiddelbart relativt vred over det prædikat – altså, har vi ikke alle sammen set det afsnit af Jersey Shore, hvor the Sitch kalder Angelina for et ‘dirty little hamster’ på den virkelig ikke særligt pæne måde!?! I should think so… Så needless to say, gik der ikke mange øjeblikke før jeg fløj ud på badeværelset mens dampen stod ud af ørene og mine pæneste danske gloser dansede omkring mig*… Jeg skal gi’ dig hamster skal jeg!!  Det var så indtil det gik op for mig, at der blev hentydet til den beskedne stak af små røde bøtter jeg har fået skrabet sammen i badeværelsesskabet.. Og det er jo svært at lande noget meget solidt modargument lige til den påstand – så jeg og kagerullen trak på skuldrene og stak ellers piben ind igen i ren og skær erkendelse af ‘if the shoe fits’…. Hello my name is Acie, and I’m a hamster…

*alle ved jo, at det er okay at bande på et sprog som andre ikke forstår.. universallov.. agtigt.

Yeah… I’m starting to have a respectable stock of Osis Dust:It.. Almost too respectable – someone called me a hamster.. hey hey hey.. I’m not a hamster – I just like big hair.

 Kommentarer (8)
  • Hvis håret bliver fedtet, er det tegn på, at I bruger for meget. Der skal næsten ikke bruges noget Dust It… og IMO er det lettere at drysse det ud i hænderne først og så kramme håret.

  • Jeg vil faktisk godt tilslutte mig Louise og sige, at jeg også synes mit hår kan blive fedtet af Dust it. Jeg synes mit hår bliver meget “fast” på en klaske-agtig måde. Så mit tip til Louise må være, at du kun bruger meget lidt og drysser det ud i hånden først 🙂

  • Sofie: man kan kun tilslutte sig noget, når der er nogen, der har sagt det før;) Og jeg er godt klar over, at dansk sprognævn mener at det hedder ‘en hamster’, men jeg er en sprog-rebel (living life on the edge, du ved), der synes at det lyder helt åndssvagt. Og jeg tror på det der med at gøre sproget til ens eget – jeg opfinder ord, kaster med tegn og staver dem som jeg synes de skal staves. Self med måde. Var det her en dansk stil, artikel eller andet mere ‘alvorligt’, så havde jeg nok stavet skrevet ‘en hamster’ (omend det stikker mig helt umanerligt meget i øjnene), men min blog er mit personlige outlet – her er det mine sprogregler der gælder.. Og det ved jeg godt kan være super træls for læserne engang imellem, men på den anden side er det jo altså den måde jeg kommunikerer min personlighed.. Og viser hvem jeg er – med ord.. Det er der faktisk en af dine medstuderende fra danskstudiet ved KU der skrev en hel bacheloropgave om sidste forår – altså, det der med at mit sprog bare er… well… Acie’sk.. (det er aldrig noget jeg tænker meget over, når jeg skriver – så det var enormt sært at læse en 30 siders analyse af mig selv og mine ord.. aghr..)

    Louise: for real!? Det er godt nok underligt – altså, håret får jo sådan ‘tør struktur’ og fylder en masse, så jeg kan slet ikke få det til at give mening, at nogen kan få fedtet hår af den!? Jeg drysser det bare lidt randomly i hovedbunden. Drysse drysse. Der ligger ingen stor videnskab bag:)

  • Hvordan pokker bruger du denne dust it?

    Jeg har købt den fordi den blev lovprist allevegne, men jeg synes bare at mit hår bliver fedtet af den:( Har du et par gode råd?

  • (… altså – jeg ved godt, at det hedder ‘at hamstre’.. jeg leger bare lige lidt med ordene.. eller.. det var der en anden, der gjorde.. på engelsk egentlig.. men altså.. det er ordgøgl.. og med fuldt overlæg.. ?!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top