Du læser nu
Iiit’s here

Iiit’s here

Iiit's here

Her gik jeg og troede, at I også ville kunne få fingrene i H&M x Lanvin fra idag af – men Lotte var hurtigt på tasterne og gjorde mig opmærksom på at kollektionen først frigives d. 23 i Danmark…  Anyways – herovre sker det altså i dag… Fra kl 8.00 i enten the Beverly Center eller Westfield – jeg regner med at trille forbi én af butikkerne… Westfield bliver det nok… det er min favorit.. men jeg ved ikke om jeg overhovedet skal have noget.. egentlig står jeg mest op for… well.. at komme op, så jeg kan komme afsted til skolen og arbejde.. men jeg kender desværre mig selv godt nok til at vide, at jeg bliver nødt til at finde noget motivation et sted kl 7 imorgen tidlig.. jeg er lidt spændt på kvaliteten og tilvirkningen.. Skal nok komme med en tilbagemelding hvis det på nogen måde er muligt at få set noget af det… (kan altså ikke love, at jeg står der kl 8.00… zzZZzzz)..

So I know that the blogsphere will be flooded with Lanvin-posts today – or at least for those of us living in the US… I’m not going to go completely crazy – will have a look at these two items, but will look carefully at the quality before getting anything.. I like both styles and they’d be great in my wardrobe – buuuut, it’s pretty hyped and I’m not gonna spend any money on it if it’s not well-made…

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top